BEZ RIJEČI POTVRDILA RAZVOD? Slavna ljepotica toliko je ljuta na supruga da mu je zadala bolni udarac

Gisele Bundchen neće biti na tribinama dok će njen suprug Tom Brady igrati prvu utakmicu nakon povratka iz mirovine.

Profimedia

Iako slove za jedan od najskladnijih slavnih parova, izgleda da su Gisele Bundchen i Tom Brady odlučili okončati svoj brak.

Glasine su se pojavile prije nekoliko dana, a navodno je tome prethodila velika svađa koja je izbila u njihovom obiteljskom gnijezdu zbog njegove karijere, točnije njezinog nastavka, iako je rekao da ide u mirovinu.

Gisele je nakon svađe napustila njihovu obiteljsku kuću u Tampi i otputovala u Kostariku nakon niza žestokih svađa. Kad se vratila, nije viđena da se vraća u obiteljsku vilu. Čini se da je razlog Bradyjeva odluka da ipak nastavlja igrati za Nacionalnu ligu američkog nogometa.

Profimedia 

'Tom se još uvijek nada da se mogu pomiriti. Gisele mu je već rekla da ga ostavlja i uvijek su se pomirili kad bi se ohladila.' Vjeruje se da će Gisele ostati živjeti u Miamiju.

'Dogovorili su se da će se povući kako bi se usredotočio na obitelj, a onda se predomislio', rekao je insajder. 'Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Gisele je oduvijek bila ta koja je bila s djecom', dodao je drugi insajder.

A sad kad se saznalo kako bivši brazilski supermodel neće biti na tribinama na suprugovoj prvoj utakmici nakon izlaska iz mirovine od 40 dana, glasine su postale još - glasnije.

Profimedia 

Prvu utakmicu sezone Brady će s momčadi igrati protiv Dallas Cowboysa i dok će za njega navijati horda zaluđenih obožavatelja, ona najvažnija pdrška će izostati.

'Kad je Gisele s djecom u publici, to je za nas uvijek velika stvar', rekli su iz kluba, no čini se kako manekenki to ništa ne znači kada je u pitanju potencijalno razaranje njene obitelji.

Hoće li par naći način za pomirbu, tek nam ostaje vidjeti. Više fotografija para pogledajte u galeriji.

Profimedia Gisele Bundchen i Tom Brady u braku su od 2009. godiine