OVAKO BRITANCI REAGIRAJU NA MEGHAN: Dok su je neki grlili, jedna je žena skretala pogled pa je pošteno istračala

Meghan Markle izazvala je podijeljene reakcije svojim pojavljivanjem u javnosti nakon smrti kraljice Elizabete II.

Profimedia

Britansku javnost je iznenadila, ali i razveselila činjenica da su se posvađani prinčevi, William i Harry, barem nakratko ujedinili nakon smrti kraljice Elizabete, njihove voljene bake.

Njih dvojica su se pojavili sa suprugama Kate i Meghan ispred dvorca Windsor kako bi odali počast preminuloj kraljici, te pozdravili okupljeno mnoštvo.

Okupljeni su po njihovom izlasku iz dvorca minutom šutnje iskazali poštovanje prema kraljici i obitelji, a zatim su ih pozdravili aplauzom i poklicima.

Već je na prvi pogled bilo jasno da se braća nipošto nisu pomirila i da drže distancu, a vidjelo se i drastično drugačije ponašanje između parova. Dok su Kate i William bili odmjereni i otmjeni, kao i uvijek, Harry i Meghan su se ponašali puno opuštenije. Njih su se dvoje držali za ruke i neprestano dodirivali, dok su William i Kate hodali jedno do drugoga gotovo se i ne dodirujući.

Osobitu pozornost je izazvala Meghan Markle za koju su se mnogi iznenadili da je 'smjela' biti blizu obitelji, pogotovo nakon što je neposredno prije dolaska u Veliku Britaniju još jednom napala kraljevske članove te ih nije štedjela nazivajući ih 'emotivno osakaćenim bićima među kojima ne želi da njena djeca odrastaju'.

Profimedia 

Princ Charles zbog toga joj je telefonski zabranio da dođe u dvorac Balmoral na oproštaj od kraljice, a ni britanska javnost ne dijeli oduševljenje kada je u pitanju bivša američka glumica koja, čini se, ne zazire od ničega.

Ipak, po ponašanju djela javnosti ispred dvorca, Meghan su neki grijesi oprošteni jer su je ljudi dočekali s usklicima, grlili te joj darivali cvijeće, no dio javnosti je zasmetala činjenica da nekima nije htjela pružiti ruku, dok su se ostali članovi obitelji bez problema rukovali s prisutnima.

Reakcije na Meghan Markle  YouTube

Tako je jedna žena među okupljenima skretala pogled dok je Meghan prolazila pored nje, no nije je propustila istračati s prijateljicom s kojom je došla.

U svakom slučaju, Meghan je ponovno skrenula svu pozornost na sebe, jer očito joj je falila. U to se uvjerite u našoj galeriji.

Profimedia Meghan Markle napravila show u Windsoru