RAZVRATNI PRINC OPET IZAZVAO SKANDAL: Ni oproštaj od kraljice nije mogao proći u miru, policija morala reagirati

Zbog vrijeđanja princa Andrewa u Škotskoj je uhićen mladić.

Profimedia

Novi skandal vezan uz kraljevsku obitelj potresa britansku javnost. Za vrijeme procesije prevoženja lijesa s tijelom kraljice Elizabete u katedralu u Edinburghu došlo je do uhićenja 22-godišnjeg mladića koji je dovikivao pogrdne nazive princu Andrewu.

Naime, mladić je Andrewu, koji je bio kraljičin omiljeni sin, rekao da je 'stari bolesnik', a policija ga je momentalno privela i optužila za kršenje javnog reda i mira. Snimka uhićenja vrlo se brzo proširila društvenim mrežama, a na njoj se jasno vidi kako ljudi bacaju mladića na tlo, a potom ga policija odvodi iz gužve. Također se može čuti kako mladić govori kako nije ništa skrivio.

Verbalni napad na princa dogodio se dok je hodao u procesiji s ostatkom kraljevske obitelji. Procesiju je predvodio kralj Charles III., a iza njega su hodali i njegova braća i sestre, među njima i Andrew. Dosta se posljednjih dana pričalo o tome hoće li Andrewu biti dozvoljeno biti uključen u procesiju zbog skandala koji ga u stopu prate.

Profimedia 

Naime, podsjetimo se, princ Andrew povukao se iz javnosti zbog seks skandala s maloljetnicama zbog kojeg se protiv njega vodila istraga. Andrew je zbog pedofilskog skandala odstupio s kraljevskih dužnosti 2019., a u cijelu tu skandaloznu priču uveo ga je Jeffrey Epstein, osuđeni pedofil.

Profimedia 

Čak su dvije žene javno rekle kako ih je Andrew silovao dok su bile maloljetne, a iako te tvrdnje do danas nisu dokazane, princu je ugled narušen pa se povukao iz javnosti i od 2019. više nije predstavnik kraljevske obitelji koji obnaša službene dužnosti. S jednom od žena koje su ga optužile Andrew se ove godine nagodio na sudu i platio joj odštetu, što ga je poštedjelo daljnjeg sramoćenja. No, čini se kako javnost njegove prijestupe itekako pamti pa se događaju ovakve situacije.

Još fotografija princa Andrewa pronađite u našoj galeriji u nastavku. 

Profimedia Princ Andrew sin je kraljice Elizabete