ZNAMO JE KAO PRINCEZU, A GOTOVO JE POSTALA KRALJICA: Princ William bio je zaluđen slavnom pjevačicom, onda ju je odbacio

Princ William nije oduvijek ljubio Kate Middleton. Prije nje njegovim je srcem vladala još jedna poznata žena.

Profimedia

Princ William je danas znan kao uzoran član kraljevske obitelji, budući kralj i otac troje djece, no prije no što je postao obiteljski čovjek William je imao jednu celebrity romansu koja je punila stupce tabloida.

Naime, ljubovao je s Britney Spears, znanom i kao pop princezom, a navodno je bio posve opsjednut mladom pjevačicom. U doba svoje najveće slave, na samom početku 2000-ih, Britney je tako imala online romansu s princem, a zbog sadržaja njegovih poruka nije mogla noćima spavati. Zgodni plavokosi William bio je tada san žena, a Britney je pak bila seks-simbol, pa se radilo o vatrenom spoju.

Profimedia 

Cijelu ovu atipičnu ljubavnu priču za javnost je otkrila Britney koja je 2002. u talk showu Franka Skinnera ispričala kako je s Williamom dugo vremena izmjenjivala mailove te da ga je sama pozvala na spoj dok je imala koncerte po Velikoj Britaniji. U to je doba bila na vrhuncu svoje karijere, a najveći hitovi bili su joj 'Baby One More Time' i 'Oops! I Did It Again'.

Britney Spears  You Tube

Glasine o njihovoj romansi bile su vruća tema tabloida mjesecima, no Buckinghamska palača nije bila oduševljena što se mladog princa povezuje s pjevačicom pa su cijelu stvar uporno negirali.

'Neko smo se vrijeme dopisivali preko maila i trebali smo se naći uživo, no to se nije dogodilo', ispričala je Britney te dodala kako je 'izvisila' na spoju jer se William nije pojavio u dogovoreno vrijeme. Rekla je i kako ne zna što ga je nagnalo da naglo zahladi odnose prema njoj te ju tako osramoti.

U to doba, kada se za sve pročulo, britanski mediji pisali su kako je umjesto na sastanak s Britney princ radije otišao u lov na lisice s ostatkom kraljevske svite. S obzirom na to da se radilo o jednoj od najpoželjnijih žena tadašnjice, mora se priznati da je to bio neobičan potez.

Story 

'William i Britney pokušali su se spojiti dok su bili mladi. Puno puta su se čuli telefonom, no ne sjećam se da su se u tom periodu uspjeli vidjeti uživo', napisao je kraljevski biograf Christopher Andersen u svojoj knjizi 'Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan'.

Profimedia 

Godinu dana nakon što je minula njegova zaluđenost s Britney, William je upoznao i zaljubio se u svoju sadašnju suprugu, Kate Middleton. Britney je pak u tom trenu bila prekinula dugogodišnju vezu s Justinom Timberlakeom i to tako da ga je navodno prevarila. Nakon njega se udala za Kevina Federlinea s kojima ima i dvojicu sinova, a ove godine je ponovno stupila u brak sa Samom Asgharijem.

William se pak 2011. vjenčao s Kate s kojom danas ima troje djece.

Još fotografija princa i njegove obitelji pogledajte u našoj galeriji.  

Profimedia Posvađana braća Harry i William s obiteljima