POSVAĐANE PRINČEVE UJEDINILA TUGA: Meghan i Harry pridružili su se kraljevskoj obitelji u najtežim trenucima u palači

Meghan Markle i princ Harry na dočeku lijesa kraljice Elizabete pridružili su se kraljevskoj obitelji u Buckhinghamskoj palači.

Profimedia

Sudeći po novom razvoju događaja kraljičina smrt postigla je nešto čemu se britanska javnost dugo nadala, a to je ujedinjenje posvađanih prinčeva Harryja i Williama.

Mnogi su se iznenadili kad su se Harry i Meghan pojavili s Kate i Williamom ispred dvorca u Windsoru i tako ujedinjeni došli pozdraviti gomilu ožalošćenih i odati počast kraljici Elizabeti.

Profimedia Prinčevi Harry i William sa suprugama odali počast kraljici

Bilo je to prvi put da su se posvađana braća našla zajedno u javnosti od ožujka 2020., a čini se da je William prihvatio i Meghan koja je posljednjih mjeseci u nemilosti kraljevske obitelji budući da redovitio blati suprugovu obitelj u svojim intervjuima. Navodno je kralj Charles zabranio sinu da je dovede u Balmoral gdje je obitelj požurila oprostiti se od kraljice Elizabete dok je bila na umoru.

Javnost i mediji ne prestaju pomno pratiti svaki korak kraljevske obitelji, a osobito dvojice prinčeva pa su kamere su nedavno zabilježile i jako zanimljiv trenutak između Williama i Meghan.

Naime, šuška se da je upravo William bio taj koji je uopće i pozvao Meghan Markle i Harryja da ostanu u Londonu i sudjeluju u cijelom procesu oproštaja od kraljice.

Upravo u tom svjetlu je snimljena i trenutakizmeđu Williama i Meghan. Kamere su uhvatile trenutak u kojem slavni četverac dolazi u Windsor, a William je snimljen kako poziva Meghan da mu se pridruži u obraćanju javnosti. Njegova supruga Kate se pak Meghan nije previše približavala. 

Javnost je tu gestu Williama prema Meghan odmah protumačila kao znak dobre volje i kavalirskog karaktera prijestolonasljednika.

Profimedia 

Kako će se stvari nadalje odvijati između Williama i njegova brata te njihovih obitelji, ne može se reći, no zasad se čini da pokušavaju izgladiti odnose, ako ni zbog čega drugog barem zbog ljubavi prema baki.

Profimedia 

Harry i Meghan su tako snimljeni u Buckhinghamskoj palači gdje su stigli kako bi s Williamom i Kate dočekali lijes kraljce Elizabete. Osim njih, okupili su se i drugi članovi uže kraljevske obitelji.

Podsjetimo, strani mediji pišu kako bi Archie i Lilibet - djeca Meghan i Harryja mogli stići iz Kalifornije u Ujedinjeno Kraljevstvo na kraljičin sprovod, koji će se održati 19. rujna u Londonu.

Ondje bi mogli stići s Doriom Ragland, Meghaninom majkom. Meghan i Harry, odbjegli kraljevski par u vrijeme Elizabetine smrti bližio se kraju europske turneje, a sada su proveli više od tjedan dana daleko od svoje dvoje dječice. Jasno je kako kraljevski par planira ostati u Velikoj Britaniji do kraja razdoblja kraljevske žalosti koje završava sedam dana nakon kraljičinog sprovoda.

Inače, princ Harry i Meghan Markle su na stranici Archewell odali počast preminuloj kraljici, objavivši dirljivo pismo.

Archewell.com 

'Slaveći život moje bake, Njezinog Veličanstva Kraljice i oplakujući njezin gubitak – svi se podsjećamo na kompas vodilju koji je bila mnogima u svojoj predanosti službi i dužnosti. Bila je globalno cijenjena i poštovana. Njezina nepokolebljiva gracioznost i dostojanstvo ostali su vjerni tijekom cijelog njezinog života, a sada i njezina vječna ostavština.Ponovimo riječi koje je izgovorila nakon smrti svog supruga, princa Philipa, riječi koje sada svima nama mogu donijeti utjehu: 'Život se, naravno, sastoji od konačnih rastanaka kao i prvih susreta.'

Više fotografija prinčeva Williama i Harryja s obiteljima pogledajte u galeriji: 

Profimedia Princ William i princ Harry s obiteljima