DOMAĆA VODITELJICA 'BEZ SKANDALA': Za nju su godine stale, mnogi je smatraju najljepšim TV licem

Voditeljica Marija Miholjek pojavila se na polufinalnom ocjenjivanju u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Grgo Jelavic/PIXSELL

Voditeljica Marija Miholjek pojavila se na polufinalnom ocjenjivanju u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy®.

Blistala je u svijetloružičastoj midi haljini s rupicama koju je uparila sa salonkama na petu u istoj nijansi i torbicom, također iste nijanse.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Monokromatsko izdanje 'začinila' je decentnim zlatnim nakitom, prstenima, satom i manjim naušnicama ringovima.

Pozirala je u društvu kolega, Romine Knežić, Petra Pereže i Saše Kopljara, a družila se i s glumcima Zrinkom Cvitešić i Jankom Popovićem Volarićem.

Podsjetimo, Marija je jedno od najdugovječnijih i omiljenih lica Nove TV, a tvori dobro poznati voditeljski duo 'Dnevnika' sa Sašom Kopljarom.

Josip Regović 

Miholjek je pomalo samozatajna kada je riječ o njezinom privatnom životu i nemamo je priliku vidjeti sa suprugom, profesorom glazbenog Borisom Miholjekom s kojim je u braku od 2005. Supružnici imaju kćer Zlatu (9) i sina Bona (12).

Svojedobno je otkrila kako je uspješno uskladila poslovni i privatni život. 'Bez razumijevanja i potpore mog supruga Borisa sigurno ne bih mogla godinama biti u burnom ritmu informativnog programa', ispričala je za24sata.

Story 

Trudi se svaki slobodni trenutak posvetiti svojoj obitelji.

'Slobodno vrijeme rezervirano je za moju obitelj i sve nove zgode i nezgode u životima moje djece za mene su najbolja doza opuštanja', istaknula je Marija koja je u ranom djetinjstvu ostala bez oca.

U galeriji pogledajte stare fotografije ove Đakovčanke snimljene prije 16 godina koje pokazuju da se vrlo malo promijenila te da sve bolje izgleda.