NAKON ŠTO JU JE OSTAVIO ZBOG STUDENTICE I ZAPRIJETIO TUŽBAMA: Shakira i Pique spremaju se za najtežu bitku

Shakira i Gerard Pique pripremaju se za sudsku parnicu.

Profimedia

Nogometaš Gerard Pique i kolumbijska pop zvijezda Shakira čiji je prekid šokirao svijet pripremaju za sudsku parnicu te su proteklog tjedna oboje posjetili svoje odvjetnike u Barceloni. Par je tijekom veze dobio dvojicu sinova, a u ovom postupku kreće bitka i za skrbništvo nad njima.

Profimedia 

Pique je ranije ovog mjeseca najavio i kako će pokrenuti tužbe protiv onih koji 'mijenjaju njegov život i krše prava njegove djece'. 

Profimedia 

'Od 4. lipnja Shakira i Gerard Piqué zajedničkom su izjavom potvrdili da se rastaju, objavljene su mnoge glasine i navodne neprovjerene informacije o igraču, njegovoj obitelji i privatnom životu. Ova izvješća i fotografije uzrokuju ne samo štetu njegovoj časti, već i štetu njegovom imidžu, ali i ozbiljan udar na prava njegove djece čija mu je sigurnost i zaštita najveća briga', stajalo je u priopćenju.

'Istodobno, kontinuirano praćenje nekih medija i paparazza, prisilili su našeg klijenta na promjenu svoje dnevne rutine s ciljem da zaštiti svoju djecu, obitelj i najbližu okolinu.'

Profimedia 

'Gerard Piqué oduvijek je poštovao djelovanje medija i njihovo pravo na informaciju te je potpuno svjestan temeljne uloge koju imaju u našem društvu. Međutim, posljednjih tjedana došlo je do uplitanja koja prelaze granice zakonitosti, zbog čega je naš klijent bio prisiljen zatražiti mjere opreza udaljenja i pokrenuti sudske postupke protiv onih koji mijenjaju njegov obiteljski život i krše prava djece, s obzirom na to da da je jedini cilj Gerarda Piquéa jamčiti njihovu dobrobit i vratiti njihova prava na privatnost, sigurnost i mir', stoji u nastavku medijske objave, ali i zahvala nogometaša pojedinim španjolskim medijima koji nisu pisali o njemu na takav način niti toliko.

Profimedia 

Podsjetimo, Pique je zbog 12 godina mlađe studentice PR-a navodno ostavio kolumbijsku glazbenu senzaciju i to nakon 11 zajedničkih godina i dvoje djece. Upoznali su se dok je ona radila na njegovoj promidžbenoj kampanji, a zbog mlađahne plavuše Pique je odlučio raskrstiti s obiteljskim životom i vratiti se momačkim navikama.

Mnogi studenticu nazivaju Shakirinom dvojnicom, a njihova je afera navodna počela dok je nogometaš bio službeno zauzet. Zbog svega toga nije ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom partnericom s kojom se navodno ne može vidjeti bez sukoba.

Shakira, Gypsy  YouTube

Inače, svijet šoubiznisa je nedavno kao grom iz vedra neba pogodio trač kako je tenisač Rafael Nadal varao suprugu upravo sa Shakirom i to nakon što se pojavio u spotu za njenu pjesmu 'Gypsy'. Niti jedna strana nije komentirala takve napise, no jedan paparazzo tvrdi kako je afera trajala neko vrijeme. Zanimljivo, Shakira je i Piquea upoznala na snimanju spota za navijačku himnu 'Waka, Waka (This time for Africa)'.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Profimedia Shakira i Gerard Pique bili su u vezi 11 godina