IZ GOREG U GORE: Život joj se urušava, ovisnost ju je 'pojela', a sad je isplivao i video koji ledi krv u žilama

Manekenka Cara Delevingne suočava se s ozbiljnim psihičkim problemima, a čini se kako se s mentalnim zdravljem bori već godinama.

Profimedia

Cara Delevingne odavno se bori s mentalnim zdravljem i psihičkim problemima, no u posljednje vrijeme doista šokira svojim izgledom i ponašanjem. Naime, 30-godišnjakinja je najvjerojatnije zapela u paklu heroina i ovisnosti, a unatoč zabrinutosti njezinih bližnjih – agoniji se ne nazire kraj.

Podsjetimo se, nedavno je Cara šokirala svojom pojavom u zračnoj luci kada se pojavila bosa, u vidno opijenom stanju i raščupana. Cara je tom prilikom jedva stajala na nogama, a sve su zabilježili paparazzi. Zna se i da su njezini prijatelji već nekoliko puta imali ozbiljne intervencije po pitanju toga da joj pomognu da ode na odvikavanje, ali zasad pomaka nema.

Profimedia 

Kao što je poznato, Cara se dugi niz godina bori sa psihičkim problemima, a koji su sad doista uzeli maha. Borila se sa svojom seksualnošću, zatim patila od depresije i anksioznosti, a cijeloj situaciji nije pomogla ni njezina obiteljska povijest. Naime, majka joj je cijeli Carin život teška ovisnica o heroinu, a iako je Cara odrasla u bogatoj obitelji, to joj nije ništa pomoglo da odrasta sretna i bezbrižna.

Uz majčinu ovisnost, suočila se i s poviješću psihičkih bolesti kod drugih članova obitelji, a koji su bolovali od bipolarnog poremećaja. Zbog svega toga javnost sada zapravo i nije toliko iznenađena kolapsom manekenkinog života i sve gorim mentalnim zdravljem.

Kao dodatan dokaz toga da Carino 'raspadajuće' stanje nije novost je i video koji je objavila još 2018., a koji je tada jako uznemirio javnost i njezine fanove. Naime, na videu koji je objavila na Instagramu Cara se vidi kako plazi gola po podu, obrijane glave, a glumi fiktivnog lika Gollum iz 'Gospodara prstenova'. Video je već tada jako uznemirio i šokirao fanove, a mnogi su joj rekli kako je pretjerala i da će od njezine pojave imati noćne more.

Profimedia  Cara Delevingne bez šminke

Cara nikada nije krila da je pomalo neobična te da ima ekscentričnu stranu, no mnogi smatraju kako je često u prošlosti zapravo svoje psihičke probleme kamuflirala kao stil i otkačenost. Hoće li joj se stanje poboljšati tek ćemo vidjeti, ali stanje trenutno ne djeluje kao da ide u pozitivnom smjeru.

Još fotografija manekenke pronađite u nastavku.  

Profimedia Cara Delevingne treba stručnu pomoć