NAKON DRASTIČNIH PROMJENA MARIJA ŠERIFOVIĆ 'ZAPRIJETILA' NOVOM MENADŽERU, ON JOJ ODGOVORIO: 'Znam što me čeka'

Marija Šerifović nedavno je objavila da prekida suradnja s dosadašnjim suradnicima pa otkrila tko je njezin novi menadžer.

Instagram

Marija Šerifović je nedavno objavila koju je novu životnu promjenu donijela.

Naime, u nove poslovne pohode kreće s novim timom. 'Nove obaveze i ciljevi zahtijevaju brojne promjene. Kao i u svakom odnosu, pa tako i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim vas obavijestiti da nakon šest godina uspješne suradnje nastavljam svoj profesionalni put s novim suradnicima, a prije svega menadžmentom. Novi ciljevi i izazovi su pred svima nama', napisala je.

Instagram 

Nakon toga je na Instagramu otkrila da je njezin novi menadžer Braco Berberović, koji je već sudjelovao u organizaciji njenih koncerta diljem Bosne i Hercegovine, stoga ova suradnja ne čudi.

'Još jednom Braco dobrodošao, sigurna sam da ne znaš kakva zabavica te čeka, ali idemo dalje', rekla je Marija u videu na Instagramu te najavila novi album.  

'Hvala Marija. Ponosan sam na našu suradnju, i naravno, znam što me čeka', zahvalio se Braco.

Podsjetimo, pjevačica se odlučila za nove životne promjene nakon što je nedavno punila medijske stupce. Našla se u centru drame kada je na društvenim mrežama procurila snimka na kojoj radi 'skandal' nasred ceste kraj zaustavljenog automobila.

Naime, na snimci se vidi i čuje kako Marija psuje, a pritom ulazi u svoj automobil i udara šakom po staklu. Nakon toga je ušla u auto i vrištala toliko glasno da se sve čulo čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

'Odgovori mi', vrištala je Marija, dok ju je cijelo vrijeme umirivala jedna ženska osoba.

Marija se ubrzo oglasila te poručila: 'Iako to nikoga ne treba brinuti, dobila sam privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati je moj automobil i ako sam nekoga probudila', rekla je pjevačica za Blic.

Kurir navodi da je snimka na kojoj je zabilježen incident s pjevačicom nastala u noći s 8. na 9. kolovoza, a nastup u Zrenjaninu Marija je održala nekoliko dana kasnije te je na njemu pokazala da ima ruku u gipsu. Tad je novinarima rekla da se ozlijedila pomažući majci.

U galeriji pogledajte više fotografija Marije Šerifović.

Instagram, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL Marija Šerifović srpska je pjevačka zvijezda