'VOLIM TE, RODE!': Marija Šerifović podržala posebnu ženu u svom životu koju je prevario njen najbliži suradnik

Pjevačica Marija Šerifović sinoć je bila na filmskoj premijeri kako bi podržala svoje dobre prijatelje, Vladimira Nićiforovića i Aleksandru Sašku Filipović.

Instagram

Pjevačica Marija Šerifović sinoć je bila na filmskoj premijeri kako bi podržala njezine dobre prijatelje, Vladimira Nićiforovića i Aleksandru Sašku Filipović. 

Instagram 

Aleksandra Saška Filipović bivša je supruga Marijinog kompozitora i prijatelja Saše 'Saška' Nikolića.

Par se razveo zbog afere koju je Saša imao s pjevačicom Tamarom Milutinović, a vijest je u srpskim medijima odjeknula kao bomba. Nakon godinu dana veze, Tamara i Saša prošle godine stavili su točku na svoj odnos.

Inače, Aleksandra i Saša imaju zajedničkog sina Alekseja kojemu je upravo Marija Šerifović krsna kuma. Marija često objavljuje fotografije s dječakom, a zajedno idu i na putovanja.

Instagram 

Marija i Saška su u super odnosima i smatra je dijelom obitelji, a to dokazuje i njezin komentar na Instagram Storyju: 'Volim te, rode!' 

Instagram 

Također, nakon razvod i Aleksandra i Saša su u dobrim odnosima te se tako često zajedno druže sa sinom i Marijom, a pjevačica trenutke zabilježi na svom Instagramu.

Instagram 

Podsjetimo, Marija je nedavno objavila da se odlučila na velike poslovne promjene

Naime, u nove poslovne pohode kreće s novim timom. 'Nove obaveze i ciljevi zahtijevaju brojne promjene. Kao i u svakom odnosu, pa tako i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim vas obavijestiti da nakon šest godina uspješne suradnje nastavljam svoj profesionalni put s novim suradnicima, a prije svega menadžmentom. Novi ciljevi i izazovi su pred svima nama', napisala je.

Instagram 

Nakon toga je na Instagramu otkrila da je njezin novi menadžer Braco Berberović, koji je već sudjelovao u organizaciji njenih koncerta diljem Bosne i Hercegovine, stoga ova suradnja ne čudi.

'Još jednom Braco dobrodošao, sigurna sam da ne znaš kakva zabavica te čeka, ali idemo dalje', rekla je Marija u videu na Instagramu te najavila novi album.

'Hvala Marija. Ponosan sam na našu suradnju, i naravno, znam što me čeka', zahvalio se Braco.

U galeriji pogledajte više fotografija pjevačice s njezinim dragim ljudima.

Instagram Marija Šerifović ima uski krug prijatelja