INAČE JE NE VIĐAMO: Najljepša kraljica pokazala prekrasnu kćer zaručenu za misterioznog muškarca

Kraljica Rania pojavila se u javnosti s najstarijom kćeri Iman koja je naslijedila njezine dobre gene.

Profimedia

Kraljica Rania od Jordana odavno je znana ne samo kao jedna od najljepših žena kraljevskih obitelji, već i svijeta općenito, a nitko ne bi rekao da je već zakoračila u šesto desetljeće života.

Lijepa Rania rođena je kao Palestinka, a iako je rođena kao pučanka, završila je kao kraljica. Visokoobrazovana, načitana i vrhunskog modnog stila, postala je uzor ženama diljem Bliskog Istoka te primjer suvremene žene koja povezuje zapadnjačke i islamske vrijednosti.

Svog muža, kralja Abdulaha II. bin Al-Huseina, tada još uvijek princa, upoznala je na večernjoj zabavi 1993. godine. Dva mjeseca kasnije objavili su zaruke, a 10. lipnja 1993. godine sklopili su brak. Od tada su dobili četvero djece. Jedna od to četvero djece je i njezina kći Iman, a koja je slika i prilika svoje divne majke. 

Naime, Rania je Iman povela na svečanu večeru Kering Foundationa u New Yorku, a koja je posvećena prikupljanju novca za uzdržavanje starih, onemoćalih žena koje žive same. Kraljica i princeza pojavile su se u svečanim haljinama te izgledale apsolutno prekrasno, a mnogi su komentirali kako je teško razlučiti koja je kći, a koja majka.

Profimedia 

Inače, Iman je princeza koju jako rijetko viđamo u javnosti pa je ovo njezino pojavljivanje izazvalo veliki interes. Prekrasna 26-godišnjakinja zasjala je u dugoj crnoj haljini, a kosu je nosila kao i svoja majka – u dugim, nježnim valovima. Rania je pak na sebi imala narančastu haljinu koja joj je naglasila osunčanu put.

Profimedia 

Iman je inače prva kćerkica jordanskog kraljevskog para, a ima još dvojicu braće i jednu sestru. Iman se bavi atletikom, a kojoj može zahvaliti svoju vitku figuru te se dugo čak i natjecala na svjetskim natjecanjima u atletici. Trenutno studira u Washington D.C.-ju u SAD-u, a zaručena je za Jameela Alexandera Thermiotisa, poduzetnika i IT-jevca iz Venezuele.

Profimedia 

Kraljica Rania jedna je od najljepših žena svijeta, a neke od njezinih fotografija kroz godine pronađite u fotogaleriji.

Profimedia Kraljica Rania od Jordana jedna je od najljepših žena svijeta, a njezin je život prava bajka