HARRY JE ZBOG ULTIMATUMA MEGHAN MARKLE BIO U PANICI: Zaprijetila mu je, a on ju je iz straha odmah poslušao

Meghan Markle jednom je zaprijetila da će ostaviti Harryja ako svijetu ne kaže da mu je ona djevojka, stoji u novoj knjizi.

Profimedia

Meghan Markle jednom je zaprijetila da će ostaviti Harryja ako svijetu ne kaže da mu je ona djevojka, stoji u novoj knjizi.

Profimedia 

Začuđujuća tvrdnja dolazi od insajdera koji tvrdi da je Meghan vršila pritisak na Harryja da otkrije njihovu vezu javnosti u ultimatumu zbog kojeg je 'pokleknuo'.

Optužbe su objavljene u nadolazećoj knjizi, Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown autorice Valentine Low, koja bi trebala biti objavljena 6. listopada.

Knjiga sadrži mnoge izvještaje o ranim zajedničkim danima Meghan i Harryja prije nego što je veza službeno potvrđena u studenom 2016., samo nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali u srpnju.

Profimedia 

U knjizi piše: 'Suočen s hordama novinara koji su namjeravali istražiti svaki aspekt Meghanina života, Harry je postao odlučan zaštititi svoju djevojku. Meghan mu je u međuvremenu rekla da će prekinuti vezu ako ne poduzme nešto po tom pitanju.'

Izvor je rekao: 'Govorila je: 'Ako ne daš izjavu kojom potvrđuješ da sam tvoja djevojka, prekinut ću s tobom.' Harry je bio u panici.

Drugi izvor je rekao: 'Bio je izbezumljen, govoreći 'Ona će me šutnuti'.'

Profimedia 

U svjetlu planiranog navodnog prekida, Harry je rekao da je kontaktirao Jasona Knaufa, tadašnjeg tajnika za komunikacije Kensingtonske palače, kako bi to objavio.

U knjizi se nastavlja: 'Harry je nazvao Knaufa, zahtijevajući da izda izjavu kojom potvrđuje da je Meghan njegova djevojka i osuđuje rasističke i seksističke prizvuke nekih medijskih izvještaja.

Meghan je željela javnu potvrdu da se radi o ozbiljnoj vezi. Bila je uvjerena da je palača nije voljna zaštititi od napada medija.'

Profimedia 

'Rekla je Harryjevom osoblju: 'Znam kako palača funkcionira. Znam kako će se ovo odigrati. Nije vas briga za njegovu djevojku'.'

Izvještaji i glasine o vezi kružili su već neko vrijeme, ali tek je 8. studenog 2016. Kensingtonska palača objavila službenu izjavu kojom je to potvrdila.

'Princ Harry zabrinut je za sigurnost gospođice Markle i duboko je razočaran što je nije uspio zaštititi', pisalo je.

'Nije u redu da nakon nekoliko mjeseci veze s njim gospođica Markle bude izložena takvoj oluji. On zna da će komentatori reći da je to 'cijena koju mora platiti' i da je 'sve ovo dio igre', ali on se apsolutno ne slaže s tim.'

'Ovo nije igra - to je njezin i njegov život.'

U galeriji pogledajte više fotografija Meghan i Harryja u Londonu nakon kraljičine smrti.

Profimedia Meghan Markle nakon povratka u Veliku Britaniju