SERIJSKI KRADLJIVAC UKRAO LAPTOP IZ AUTA DORIS PINČIĆ: 'Prodao sam ga na kraju za 500 kuna'

Policija je uhitila kradljivca laptopa Doris Pinčić.

Robert Gašpert

Policija je pronašla kradljivca laptopa voditeljice Doris Pinčić (34) koji je otuđen iz njezinog automobila.

'Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam prodao za 500 kuna na kraju. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu', priznao je tužiteljstvu stari policijski znanac Alen I. (37), kako je prenio Jutarnji list.

Robert Gašpert 

Riječ je o Zadraninu sa sesvetskom adresom kojeg Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu tereti za seriju provala u skupocjena vozila iz kojih je ukrao vrijedne stvari. Na listi njegovih meta se našla i voditeljica, odnosno auto Mercedes GLA 200D u kojem je pronašao Dorisin latop star tek mjesec dana čija je vrijednost 3600 kuna.

Ivo Cagalj/PIXSELL 

Kradljivac je većinom uzimao elektroničku opremu poput laptopa, kabela, ključeva i bluetooth slušalica, a ponekad bi pronašao i novac u automobilima u koje je provaljivao pomoću podesnih predmeta i specijalnog provalničkog alata s naoštrenim vrhom.

Učinio je to devet puta u razdoblju od 3. svibnja do 17. prosinca 2021.

Više fotografija Doris Pinčić pogledajte u galeriji.

Filip Hofer, goran kovačić/pixsell Doris Pinčić poznata je domaća voditeljica i glumica