JE LI MU TO UNUKA, KĆI ILI DJEVOJKA? Razveo se zbog 48 godina mlađe koja je prvi seks skandal imala kao maloljetnica

Ljubavna priča Paris Dylan i Dona McLeana sve je samo ne obična.

Profimedia

U svijetu Hollywooda, glamura i celebova smo već navikli viđati neobične ljubavne parove. Goleme razlike u godinama nisu nikakva prepreka kvalitetnim vezama, a još jedan dokaz toga je i ljubavna priča pjevača i tekstopisca Dona McLeana i Paris Dylan. Naime, njemu je 76, a njoj 28 godina.

Profimedia 

Američki pjevač stariji je od svoje odabranice čak 48 godina, a nedavno su viđeni ispred Manchester Bridgewater Halla prije njegova nastupa. Iako mnogi smatraju kako izgledaju neprimjereno zajedno te da njihova veza zbog gotovo pola stoljeća razlike u godinama nema smisla, oni pak tvrde da nikad nisu bili sretniji.

Profimedia 

Pjevač i njegova mlađahna djevojka manekenka tako su u ležernim izdanjima prošetali ulicama Manchestera, a Paris je naglasila svoju bujnu figuru i obline za kojima uzdišu tisuće njezinih pratitelja na društvenim mrežama. Naime, ona je znana kao Instagram model, a u vezi s Donom je već pet godina, nakon što je on zbog ljepotice ostavio svoju bivšu ženu Patrishu Shiner 2016.

Profimedia  Profimedia

Patrisha je Dona optužila za fizičko i obiteljsko nasilje, preljubništvo i emocionalno ugnjetavanje, a zapravo se ispostavilo da je pravi razlog razvoda bila zanosna Paris koju je Don upoznao krajem 2016. te se odmah zbog nje odlučio razvesti. Tako je prošle godine za časopis People rekao da je njegova Paris 'najdivnija osoba koju je ikada upoznao i da je vrijedna svake žrtve'.

'Ljubav je najbitnija stvar u životu. Morate nekoga voljeti inače život nema smisla. Volim svoju djecu i volim svoju djevojku, dapače, lud sam za njom', rekao je Don te dodao kako smatra da ima veliku čast imati tako mladu i zgodnu ženu pored sebe, a koja mu je podrška i koja nema ni jedne zle ni proračunate primisli.

Par je svoju vezu obznanio na Instagramu pred Novu godinu 2017., a Paris je tada objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je napisala kako je na Donu jako zahvalna. Inače, Paris je i od prije poznata javnosti zbog seks skandala u koji se uplela 2011. kada je započela aferu sa zauzetim 33-godišnjim košarkašem Chrisom Andersenom, kojem je slala svoje golišave slike iako je bila maloljetnica.

Don iz braka s Patrishom ima dvoje djece, sina i kćer, a u brakorazvodnoj je parnici morao bivšoj supruzi isplatiti oko 3 milijuna dolara.