JOŠ JEDNA RATNA BOJIŠNICA HARRYJA I MEGHAN: Uvukli se u sukob koji bi ih mogao koštati milijune, hoće li preživjeti?

Princ Harry i Meghan Markle navodno su u sukobu s upravom Netflixa po pitanju njihova dokumentarca koji bi streaming servis trebao producirati.

Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle već godinama nisu miljenici javnosti.

Zbog svog ponašanja prema kraljevskoj obitelji završili su na crnoj listi tabloida Velike Britanije, ali i na crnoj listi samih članova kraljevske obitelji. Princ William brata i šogoricu ne može smisliti, a svađama se ne nazire kraj. No, otkako je umrla kraljica Elizabeta par se pokušava dodvoriti Buckinghamskoj palači.

Tako su odlučili moliti da njihova djeca ipak postanu princ i princeza, a navodno su pružili i ruku mira kralju Charlesu. Iako je kralj odbio Meghan na njezin zahtjev da se susretnu nasamo, bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne odustaju od toga da novog kralja, Harryjevog oca, vrate na svoju stranu i iskupe se za grijehe iz prošlosti.

Profimedia 

Zbog te svoje želje da zakopaju ratnu sjekiru sada su se pak našli u drugom problemu. Naime, oni su prodali prava na dokumentarac o svojem životu i odnosu s kraljevskom obitelji streaming platformi Netflix, a navodno se trebalo raditi o bombastičnom TV materijalu koji bi raskrinkao mnoge zakulisne igre Buckinghamske palače. Kako bi to razljutilo novog kralja, sada Harry i Meghan žele ublažiti svoje tvrdnje iznesene za dokumentarac te revidirati neke stvari – no Netflix im to ne dopušta.

Podsjetimo se, ugovor s Netflixom potpisan je na više od 15 milijuna dolara, a dogovor je takav da bi streaming platforma trebala platiti produkciju ekskluzivnog dokumentarca o Harry i Meghan i njihovom 'bijegu' iz ralja krune u SAD. Sada kada par to želi izbjeći kako ne bi naljutili novog kralja, čelnici Netflixa opravdano su ljuti.

Profimedia 

Ted Sarandos, čelnik Netflixa, rekao je da će za uložen novac itekako dobiti ono što je i dogovoreno – inače će Meghan i Harryja dočekati pravna tužba i ukidanje cijelog projekta. Tako bi se bivši vojvoda i vojvotkinja od Sussexa mogli naći u besparici, jer im je zarada od dokumentarca nužno potrebna kako bi financirali svoj raskošan životni stil.

‘Meghan i Harry žele odugovlačiti s premijerom dokumentarca i žele izbaciti neke već uključene dijelove, no to im neće tako lako poći za rukom. Netflix s pravom očekuje ono što je ugovorom dogovoreno jer su uložili goleme svote novca u ovaj projekt’, rekao je izvor iz Netflixa.

Kako će se ova saga odviti tek trebamo vidjeti, no lako je zaključiti kako su se ‘crne ovce’ kraljevske obitelji opet našle u problem – samo ovog puta ‘s druge strane bare’.

Još fotografija problematičnog kraljevskog para pogledajte u nastavku.

Profimedia Meghan Markle i princ Harry u Velikoj Britaniji