'UVIJEK SAM MAŠTALA O TOME DA BUDEM...': Minea za Story o neostvarenoj karijeri, a otkrila je i tajnu mladolikosti

Na jednoj smo premijeri filma kratko porazgovarali s pjevačicom i voditeljicom Renatom Končić Mineom.

Instagram

Nedavno je zagrebačkoj Cinestar Areni IMAX održana premijera filma 'Karta za raj' koji je posebnu pažnju publike privukao zbog glavnih protagonista priče, holivudskih legendi Julije Roberts i Georgea Clooneya.

Priliku za ovu poslasticu snimanu na Baliju nisu propustila ni brojna poznata domaća lica, a među njima u kino sjedalima uživala je i pjevačica te voditeljica Renata Končić Minea.

promo 

Kratko smo s njome popričali, njezina pozitivna energija odmah nas je oborila s nogu, a s obzirom na ljubavnu tematiku večeri, otkrila nam je i svoju intimnu stranu.

'Jako sam romantična. U principu, mislim da je romantika smisao mog života. Čak i kada su filmski žanrovi u pitanju, uvijek će to biti komedija ili romantična komedija. Uglavnom - ljubav mora biti u zraku', rekla nam je Minea dodavši da je i u ljubavnim odnosima uvijek romantična.

Na Instagramu, gdje je prati više od 80 tisuća obožavatelja, oduševljava svojim fotografijama, nevjerojatnim izgledom, figurom i energijom, a za nju zaista vrijedi ona poznata, uvriježena izreka da 'stari kao vino'. Ipak, kaže da tajna ne postoji.

'Pratim samu sebe, svoje godine i promjene. Uvijek sam bila iskrena, od prvog dana kada sam kročila na glazbenu scenu i estradu općenito, do ovih posljednjih godina na televiziji...

Jednostavno, volim to što radim, sretna sam u životu i svaki dan kažem: 'Hvala Bogu što mogu i imam privilegiju raditi to što radim. Možda ta sreća iznutra donosi zadovoljstvo koje se vidi na van. Mislim da je to ključno. Naravno, imam i ja svoje rituale njege kroz dan, volim voditi brigu o svome tijelu i paziti na sebe. Vjerojatno kad se sve to zajedno zbroji, ispadne takav rezultat. Naravno, i ja imam svojih loših dana i naravno da ne izgledam uvijek sređeno, imam svoje opuštene dane. Ali kad god idem u javnost ili izađem, trudim se biti svoja, ali prije svega opuštena i jednostavna', rekla nam je 45-godišnja Minea.

S obzirom na zavidnu karijeru pod našim zvjezdanim nebom, zanimalo nas je gaji li još uvijek u sebi neku tajnu strast koju bi htjela ostvariti. 

'Uvijek sam maštala o tome da budem teta u vrtiću. Na kraju krajeva - za to sam se školovala, ali put me odveo na totalno drugu stranu. Diplomirala sam marketing pa završila na televiziji u trenutku kada sam mislila da više nikada neću kročiti na estradu i pjevati. Na kraju se sve vratilo brzinom munje. Od 1995. godine kada sam krenula u glazbene vode pa sve do dana današnjeg - sve je došlo spontano i slučajno. Ne planiram, radim ono što volim, sretna sam i ne bih mijenjala ništa. Kada bih mogla još nešto dodati, voljela bih raditi humanitarne projekte jer me to zaista veseli i ispunjava iznutra', zaključila je.