DOSEĆI ĆE VEĆU POPULARNOST NEGO DIANA? Ove fotografije Kate Middleton izazvale histeriju

Kate Middleton prikupila je nove simpatije javnosti.

Profimedia

Novi potez Kate Middleton pozitivno je iznenadio javnost te je prikupila mnogobrojne simpatije zbog toga. Naime, u srijedu je posjetila rodilište bolnice Royal Surrey County u Guildfordu te se družila s osobljem, novopečenim majkama i njihovim bebicama.

Inače, u toj se bolnici svake godine rodi oko tri tisuće beba, a Kate je obišla odjel koji pomaže ženama koje imaju mentalne poremećaje vezane uz trudnoću i razdoblje nakon trudnoće.

U bolnici se susrela s majkom Szilvijom Novak, a njezina kćer Bianca je rođena šest tjedana prerano. Kada je Szilvija upitala Kate želi li držati malenu Biancu - ona je odmah pristala. Fotografije su brzinom munje osvanule u mnogim medijima, a Kate je pridobila mnogobrojne pozitivne komentare.

Profimedia 

Podsjetimo, nedavno su Kate mnogi proglasili 'princezom djece' zbog preslatke snimke s jednim dječakom. Naime, Kate i William bili su u službenom posjetu Walesu, a posjetili su i stanicu čamaca za spašavanje na moru. Tamo su popričali s volonterima i posadom, no jednom je četverogodišnjaku pošlo za rukom da ukrade pažnju svih okupljenih. Naime, Kate obožava djecu pa nije ni dječačiću mogla odoljeti. Prišla mu je, a on joj je poklonio buketić cvijeća te se moglo vidjeti koliko je sretan jer mu se Kate obratila.

Profimedia 

Princeza je čučnula i porazgovarala s djetetom, a potom se njihovom razgovoru pridružio i princ William. Video slatkog susreta postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi su Kate prozvali 'princezom djece' i još jednom utvrdili kako je ona idealna buduća kraljica.

Kate Middleton & Prince William Meet Excited 4-Year-Old Boy While Visiting Wales  YouTube