KAKVA TRANSFORMACIJA: Procurila fotografija Maje Šuput stara 16 godina, izgledala je puno drugačije nego danas

Evo kako je Maja Šuput izgledala 2006. godine.

Instagram

Maja Šuput jučer se svojim pratiteljima javila sa zagrebačkog aerodroma, a taman kad su pomislili da se sprema na novo putovanje sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, pokazalo se da je sa svojim bendom otputovala na nastup u njemačkom Frankfurtu odakle se javila videom u kojem se malo našalila.

Sletjeli smo u Frankfurt, evo bend. Samo da se zna da se bend vozi avionom, a ne,kao ostali muzičari, kombijem. A, ne, ne, Maja i bend ‘do jaja’ se voze avionom’, našalila se .

Nije zaboravila svoje fanove počastiti nidnevnom dozom Blooma’ koji se za vrijeme njenog odsustva odlično zabavljao s tatom Nenadom.

Instagram 

Na fotografiji koju je objavila nasmijani Bloom trčkara po livadi na zagrebačkom Tomislavcu u zelenoj jaknici i bijelim hlačama.

Podsjećamo, puno su pozornosti nedavno privukle Majine neobrađene fotografije nakon predstavljanja njene kozmetike, a sad je iz arhive procurila njena fotografija stara 16 godina.

Radi se o fotografiji iz 2006. godine na kojoj Maja pozira u vjenčanici koju je nosila na reviji vjenčanica i svečanih odijela na Danima vjenčanja.

Jurica Galoić/PIXSELL 

Maja je tad imala 27 godina i izgleda puno drugačije nego danas. U to je vrijeme furala mladenački izgled, a nosila je riđu kosu dužine do ramena za razliku od današnje platinasto plave kose koju često nadopuni ekstenzijama.

Bilo kako bilo, Maja nam se do sad pokazala u brojnim izdanjima i različitim stilovima odijevanja, no u svakom slučaju, moramo priznati da izgleda odlično u svakom izdanju.