NOVA ŠANSA ZA LJUBAVNU SREĆU: Bivša supruga Nikole Pokrivača udala se za zagrebačkog poduzetnika

Vjenčali su se Katarina Pokrivač i Matej Đorđević.

Story arhiva

Katarinu Pokrivač hrvatska javnost pamti kao bivšu suprugu nogometaša Nikole Pokrivača. U braku su bili četiri godine, a zatim se u kolovozu 2018. saznalo da su se razveli, a sad je dobila novu priliku za bračnu sreću.

U travnju ove godine saznali smo da je Katarina pronašla novu ljubav u zagrebačkom poduzetniku Mateju Đorđeviću.

Par je tad već neko vrijeme bio zajedno, a iako su svoju vezu prestali skrivati pa su čak objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, Katarina je za Story.hr potvrdila da su zajedno, no nije bila baš rječita oko detalja njihove veze.

'Na tu temu mogu samo prokomentirati da smo u vezi', poručila nam je tad kratko Katarina koja nikada nije izgledala ljepše i sretnije.

Story arhiva 

Kako su svoju intimu odlučili zadržati podalje od očiju javnosti, zaključali su i profile na društvenim mrežama, a upravo tamo su otkrili da su svoju ljubav odlučili okruniti brakom.

Nije poznato puno detalja s njihova vjenčanja, no zna se da je par i njihove goste zabavljao popularni pjevač Joško Čagalj Jole.

Katarina se udala u predivnoj bijeloj vjenčanici koja prati liniju tijela, s dubokim dekolteom i ukrašenoj čipkom, a njen odabranik nosio je elegantno crno odijelo i bijelu košulju.

Također, mladenka je nosila popularni model štikli ukrašenih kristalima i mašnom brenda MACH & MACH, koje koštaju oko 7,800 kuna, a s kakvima se prošle godine pohvalila i Ivana Vida, supruga Domagoja Vide.

Katarina i Matej na fotografijama i snimkama s vjenčanja izgledaju presretno i zaljubljeno, a za oboje će ovo biti druga šansa za sretan brak budući da i jedno i drugo iza sebe imaju propale brakove.

Dalibor Urukalović/PIXSELL 

Matej je bio u braku sa suprugom Đurđicom s kojom je dobio dvoje djece, a razlozi njihova razvoda nisu poznati.

Katarina je pak nešto manje od četiri godine provela u braku s Nikolom Pokrivačem, no umjesto da proslave četvrtu godišnjicu, odlučili su prekinuti i počeli živjeti na odvojenim adresama.

Bivši par je i ranije proživljavao pravu obiteljsku dramu koja je, srećom, dobro završila.

Naime, Nikoli je 2015. dijagnosticirana zloćudna bolest, Hodgkinov limfom. Rezultate analize prva je doznala upravo njegova bivša supruga.

‘Kako je liječnik obiteljski prijatelj, rekao je mojim roditeljima, a oni su nazvali mene. Bilo je teško, plakala sam, nisam znala kako ću mu to objasniti. Onda sam razgovarala sa suprugom jednog igrača iz Berlina koji je imao istu dijagnozu. Javila sam joj se, puno mi je pomogla svojim iskustvom, ohrabrila me. Dala mi je neke savjete i to mi je najviše pomoglo. U tom te trenutku nitko tko to sâm nije prošao ne može razumjeti’, ispričala je tada za Story Katarina.

Par zajedno ima i kći Niku.