NAKON DVA BRAČNA BRODOLOMA I DVOJE DJECE SREĆU PRONAŠLA S MLAĐIM: Udala se najomraženija TV zvijezda

Zvijezda 'Igre prijestolja' Lena Headey udala se za kolegu Marca Menchaca.

Profimedia

Zvijezda kultne serije 'Game of Thrones' udala se po treći put.

Najpoznatija kao legendarna kraljica Cersei, glumica Lena Headey (49) udala se za glumca, zvijezdu serije 'Ozark', Marca Menchaca, a ovo je njezin treći brak. Ceremonija se održala u Italiji, a među gostima bile su brojne druge zvijezde 'Igre prijestolja' poput Sophie Turner.

Par se vjenčao 6. listopada, a vijest je tek sad obišla svijet. Lena je za posebnu priliku odjenula prekrasnu bijelu vjenčanicu i dugački veo. Kao što smo već rekli, ovo je glumičin treći put da uplovljava u bračnu luku. Prvi puta se udala za glazbenika Petera Paula Loughrana 2007., a razveli su se 6 godina kasnije. Wylie Elliot Loughran, njihov zajednički sin, rođen je 2010. u vrijeme zlatnog doba braka svojih roditelja.

Profimedia 

2015. Lena je rodila djevojčicu Teddy, a koju je dobila s dečkom redateljem Danom Cadanom, prijateljem iz djetinjstva. No, ni ta veza nije opstala pa su se razišli 2019. nakon jedne godine braka i višegodišnje veze. Iako je inicijalno rekla kako želi biti sama, ubrzo se zaljubila u sadašnjeg supruga Marca Menchaca, kolegu glumca.

Profimedia 

Njihovo se vjenčanje održalo u talijanskom radu Pugliji, a Marc je inače tri godine mlađi od Lene. Službene fotografije s vjenčanja nisu dostupne javnosti, a kako je glumica inače vrlo samozatajna, niti ovo svoje slavlje nije željela pretjerano dijeliti s obožavateljima.