NAJLJEPŠA GLUMICA 2000-IH TEŠKO JE BOLESNA: Nakon silovanja, dečko ju je tukao i nazivao ‘beskorisnim bogaljem’

Selma Blair ima tužnu životnu priču.

Profimedia

Glumica Selma Blair bila je velika zvijezda početkom 2000-ih no od tada do danas njezin se život uvelike promijenio. Naime, oboljela je od multiple skleroze, autoimune bolesti koja joj je promijenila i navike i pogled na život, a osim s bolešću se suočila i sa zlostavljanjem u vezi.

Naime, Selmu Blair je bivši dečko Ronald Carlson dok su bili u vezi tukao, gotovo ugušio i pri tome ju vrijeđao da je ‘bezvrijedan i beskoristan bogalj’. Iako je tako Selma bila teško bolesna nije naišla na podršku svog bivšeg partnera, a gumica se tek sada uspjela oporaviti od trauma iz veze.

Instagram 

Nakon svega je zatražila zabranu prilaska Ronalda pa joj se nasilnik tako više ne može približiti, a njoj se I zdravstveno stanje popravilo jer je pod manjim stresom. Incident i okršaj se dogodio 22. veljače 2022., a par je bio u vezi dugi niz godina. Živjeli su skupa u Los Angelesu.

Cijeli incident bio je Selmi posebno strašan jer se odvio u trenutku kada je ona imala težak napadaj multiple i nije se mogla normalno micati, a za to ju je vrijeme Ronald na kauču napao i davio. Vrištao joj je na uhu: 'Ne možeš ništa, ne možeš voljeti nikog, je**no si beskorisna, ti si bogalj'. Navela je da je u jednom trenu izgubila svijest jer nije mogla disati jer joj je on dlanovima prekrio usta i nos. Kad je policija stigla u njen stan, glumici je iz nosa počela teći krv. Carlson je tada uhićen zbog obiteljskog nasilja.

Profimedia 

Druga strana priče, ona Carlsonova je ta da je Selma izazvala svađu i provocirala ga cijelo vrijeme. Također tvrdi da ga je udarila u oko te da ga je izgrebala noktima po nosu, očima i obrazima. Tvrdi da je nije napao već da je samo djelovao u samobrani.

Inače je Selma 2018. saznala da boluje od opake bolesti, a neko vrijeme je bila u kolicima i hodala je sa štapom. Noge ju nisu najbolje služile pa se čak i na dodjeli Oscara pojavila sa štapom za hodanje, a rekla je i kako je dugo mislila da je samo nespretna, a zapravo je imala multiplu zbog čega nije uvijek mogla kontrolirati pokrete.

Profimedia 

Sada Selma, nakon izlaska iz teške zlostavljačke veze i suočavanja s dijagnozom, ponovno ‘živi život’. Možemo ju gledati u novim epizodama američkog ‘Plesa sa zvijezdama’, a vratila se i glumi. Njezin život nikada nije bio lak – bila je silovana na početku karijere, a pokušala se i ubiti. Srećom, sve je uspjela nadići i ponovno krenuti naprijed, kao feniks koji se ponovno rađa iz pepela.