NJEGOVA ŽENA JE LJEPŠA OD SVIH NJEGOVIH LJUBAVNICA: Najarogantniji čovjek na svijetu srušio je internet jednim videom

Nogometaš Zlatan Ibrahimović oduševio je fanove nakon što je otvorio profil na TikToku.

Profimedia

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša, Zlatan Ibrahimović, nedavno je proslavio 41. rođendan, a sada je odlučio otvoriti profil na društvenoj mreži TikTok. Objavio je video u kojem se njegov lik 'pretvara' u lava, a zatim se mogu vidjeti scene na kojima Ibrahimović trenira u teretani, trči na nogometnom terenu, uživa na jahti i slično.

Profimedia 

'TikTok, pogodi što? Zlatan je ovdje! Napravimo promjenu', čuje se na početku snimke koja traje 45 sekundi. Video je u kratkom roku skupio preko 16 milijuna pregleda, a Ibrahimovića je već zapratilo milijun i pol fanova na TikToku.

'Ovo je najbolji video koji sam dosad pogledao', 'TikTok se pridružio Zlatanu, a ne Zlatan TikToku', 'Dobrodošao', redali su se komentari.

Ibrahimovića na Instagramu prati preko 55 milijuna fanova, a obično ih 'časti' objavama s nogometnog terena.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, nogometaš je od 2002. u vezi s 11 godina starijom manekenkom i poduzetnicom Helenom Seger koju tamošnji mediji nazivaju 'švedskom Beyonce'. Imaju dvoje djece, sinove Maximiliana i Vincenta.

Profimedia 

'Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio niti moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo', ispričala je 2010. godine Helena u intervjuu za Elle.

Više fotografija Zlatana i njegove partnerice Helene pogledajte u galeriji.

Profimedia Zlatan Ibrahimović voli skupe automobile