SAMO JE IZUSTILA 'PA KAKO?!': George Clooney šokirao suprugu priznanjem, a za sve je kriva ova fatalna ljepotica

Holivudski glumac pošteno je iznenadio svoju suprugu Amal.

Profimedia

Holivudski oskarovac i miljenik žena, George Clooney, od zakletog je neženje postao obiteljski čovjek kojeg je pred oltar uspjela odvesti jedino odvjetnica Amal. I iako je par u braku od 2014. te imaju dvoje zajedničke djece, čak i nakon toliko godina Amal njezin suprug uspijeva iznenaditi.

Naime, George je nedavno šokirao svoju ženu neobičnim priznanjem, a koje se odnosilo na njegove filmske poljupce s Julijom Roberts, njegovom kolegicom u filmu 'Karta za raj', a koji trenutno igra u kinima. Kako stvari stoje, Julia i George su na setu morali snimiti filmski poljubac, no kako bi dobili savršen kadar – ponovili su ga čak 80 puta! Tako su scenu u kojoj se ljube, a koja im je bila toliko problematična snimali čak 6 mjeseci, a kada je to George priznao Amal ona je ostala blago rečeno jako iznenađena.

Profimedia 

‘Da, rekao sam joj. Snimali smo scenu ljubljenja čak 80 puta, što znači da sam toliko puta poljubio Juliju. Rekla mi je samo: ‘Pa kako, pobogu?!’, ispričao je glumac.

Podsjetimo se, Julia je vlasnica najljepšeg holivudskog osmjeha, a dugi niz godina bila je na listama najljepših žena svijeta, pa bi većina supruga na ovakvo priznanje poludjele od ljubomore, no Amal je primila vijest s nevjericom – jer joj nije bilo jasno u čemu je bio problem.

Profimedia 

Ispostavilo se da su se George i Julia neprestano smijali pri ljubljenju, pa je trebalo ponavljati i ponavljati snimanje te scene. Čini se kako ljutnje kod Amal uopće nema, jer ona razumije svog supruga i njegov posao, a koji ponekad uključuje i poljupce upućene fatalnim ljepoticama.

Trojac se tako nedavno pojavio na gala svečanosti u Muzeju filma u Los Angelesu, a Julia i Amal smijale su se i družile jedna s drugom. Julia se tom prilikom odlučila odjenuti u smoking, dok je pak Amal blistala u lepršavoj zelenoj haljini. Moramo reći da je George pravi sretnik kada je okružen i privatno i profesionalno s takvim ljepoticama.