JEDAN OD NAJVAŽNIJIH LJUDI HARRYJA I MEGHAN: Mnogi bi dali sve da su na njegovom mjestu, omraženi par za to nema vremena

Princ Harry je nedavno progovorio o svojoj djeci i psima, a sada je jedan od njih snimljen.

Profimedia

Princ Harry (38) nedavno je imao video poziv s dobitnicima nagrade WellChild, nacionalne dobrotvorne organizacije koja pruža pomoć ozbiljno bolesnoj djeci, a tom prilikom je otkrio neke detalje o svom privatnom životu.

Naime, pričao je o sinu Archieju (3) i kćeri Lilibet (1) te psima. 'Archie je jako, jako zaposlen, a Lili uči kako koristiti svoj glas što je odlično', rekao je princ.

Princ Harry pričao s dobitnicima nagrade WellChild  YouTube

Osvrnuo se i na svoje pse.

'Kažem vam, svi mi trebamo psa koji će nas umiriti. Sada ih imam troje u ovoj kući. Dakle, zapravo imamo petero djece', rekao je Harry.

'Imam crnog labradora koji se zove Pula, bigla za spašavanje koji se zove Guy. I imamo još jednog bigla za spašavanje koji se zove Mia. Jure okolo za vjevericama i uzrokuju nam razne probleme svaki dan. Ali oni su također psi za emocionalnu podršku sto posto kada se dobro ponašaju', dodao je.

Profimedia 

Sada je Harryjev i Meghanin pas, labrador Pula snimljen u Santa Barbari u društvu šetača. Bili su nedaleko vile supružnika, koju su kupili za 14 milijuna dolara, u Montecitu.

'Tip izgleda kao Chris Hemsworth pa je Thor dobro ime za njega, ali sada znamo da je povezan s članovima kraljevske obitelji koji vole Corgije, mogao bi biti The Thorgi! Ali duga kosa kod muškaraca nije po svačijem ukusu, pa bi se možda i sam mogao malo urediti', rekao je prolaznik koji je zamijetio zaposlenika slavnog para.

Profimedia 

Mnogi su komentirali kako Harry i Meghan nemaju vremena prošetati svog psa koliko su zaposleni.

Inače, prije nekoliko godina je Meghanin pas Guy, koji se s njom tada preselio iz Toronta u Englesku, slomio obje noge. Liječio ga je slavni veterinar Noel Fitzpatrick koji je imao i televizijske emisije.

Instagram 

'Neko vrijeme je tu sa mnom. Mislim da je dobro', rekla je Markle. Bivša glumica je često na Instagramu pozirala sa svojim psima, a jednog je bila ostavila kod bliskih prijatelja u Kanadi kada je preselila u Englesku, kako je sama otkrila.