SKANDALOZNA PREMIJERKA S NAJKRAĆIM STAŽOM: Suprug joj je oprostio aferu s kolegom, a o susretu s kraljem se priča

Britanska premijerka Liz Truss danas je dala ostavku nakon samo 44 dana na dužnosti.

Profimedia

Nasljednica Borisa Johnsona, Liz Truss, sada je službeno objavila svoju ostavku nakon samo 44 dana na dužnosti.

Hugh O’Leary, Trussin suprug, medijsku pažnju privukao je zahvaljujući svojoj supruzi premijerki – a sada je izbačen iz Downing Streeta.

Profimedia 

Par se vjenčao 2000. godine, a njihov brak bio je na kušnji 2006., kada je afera između Truss i još jednog oženjenog zastupnika, Marka Fielda, dospjela na naslovnice, no par je ostao zajedno jer je Hugh oprostio nevjeru svojoj supruzi. Ipak, Markov brak se raspao.

O’Leary je uglavnom ostao u pozadini tijekom Trussove političke karijere i smatra se da je vrlo privatan, nakon što je za Daily Mail rekao kada su ga upitali o aferi njegove supruge: 'Ne želim razgovarati o tome'.

Profimedia 

Dok je Liz jednom aferu komentirala: 'Stvarno mi je žao zbog te afere. To je pogreška koju sam napravila i što se tiče mene i mog supruga, to je prošlost'.

Danas žive u Greenwichu u jugoistočnom Londonu sa svoje dvije kćeri tinejdžerice Frances i Liberty. U rijetkom pojavljivanju na Instagramu svoje supruge povodom Valentinova 2019., Truss je ispod fotografije napisala: 'Ljubav mog života'.

Podsjetimo, nedavno je Liz privukla pažnju javnosti zbog susreta s kraljem Charlesom III. Naime, kralj je postao hit na društvenim mrežama nakon susreta s britanskom premijerkom u Buckinghamskoj palači.

Mnogima je bilo smiješno kako ju je Charles pozdravio. Naime, kamere su 'ulovile' trenutak u kojem se Truss klanja kralju prije nego što se s njim rukuje, a on joj je rekao: 'Opet si ovdje?'.

'Drago mi je što Vas opet vidim', odgovorila je Charlesu premijerka, a on je dodao: 'Oh Bože. U svakom slučaju...'.

Snimka njihova susreta ubrzo se proširila Twitterom, a komentara nije nedostajalo.

'Sigurna sam da se Liz pitala što se ovdje događa kada je došla kod Charlesa', 'Rado bih financirao kraljevsku obitelj za još ovakvog sadržaja', pisali su korisnici.