CLOONEY OTKRIO NEPOZNATE DETALJE O ZARUKAMA I DIJAMANTOM PRSTENU: 'Bilo je katastrofa, tek nakon 20 minuta je rekla da'

George Clooney prisjetio se kako je protekla prosidba njegove supruge Amal Clooney u emisije glumice Drew Barrymore 'The Drew Barrymore Show'.

Profimedia

George Clooney opisao je prosidbu supruge Amal kao 'katastrofu' nakon što je odvjetnica za ljudska prava prvotno mislila da dijamantni prsten od 7 karata pripada jednoj od njegovih bivših djevojaka.

profmedia 

'Bila je katastrofa, isplanirao sam to, isplanirao sam cijelu stvar'. mao sam prsten u maloj ladici iza nje, napravio sam večeru, a hodali smo tek oko šest mjeseci', rekao je glumac.

Glumac je rekao i da je planirao da Amal (44) zgrabi nešto iz ladice - u kojoj se nalazio prsten - dok je svirala pjesma 'Why Shouldn't I' njegove tete Rosemary Clooney.

George Clooney o prosidbi Amal Clooney  YouTube

 No, stvari su se brzo okrenule nagore kada je Amal otkrila prsten i mislila da pripada jednoj od Clooneyjevih bivših djevojaka.

'Ona je nekako izvukla tu stvar, malu ladicu, a tamo je dijamantni prsten', nastavio je dobitnk Oscara, dodajući da se Amal rugala mjestu na kojem se nalazio skupocjeni prsten.

'A ona ga pogleda i kaže, 'Uh, tamo je prsten.' Kao da je netko ostavio prsten tamo prije mnogo godina. A ja sam kao na koljenima...', našalio se kolutajući očima.

Profimedia 

Nakon 20 minuta odgovorila je: 'O moj Bože, o moj Bože', i konačno je rekla 'da'.

Par se vjenčao samo pet mjeseci nakon kaotične prosidbe pred najbližim prijateljima i obitelji tijekom raskošne ceremonije u Italiji.

Par, koji je nedavno proslavio svoju osmogodišnjicu braka u velikom stilu, ima petogodišnje blizance Ellu i Alexandera - i napravili su neke 'strašne pogreške' kao roditelji.

Dok se prošlog mjeseca pojavljivao u emisiji CBS Mornings, glumac s A liste otkrio je da im se plan da svoju djecu podučavaju drugi jezik obije o glavu.

'Napravili smo strašnu pogrešku', rekao je glumac voditeljici Gayle King. 'Učili smo ih talijanski.'

Profimedia 

'Ali mi ne govorimo talijanski. Dakle, naoružali smo ih jezikom kojim nam mogu nauditi. A oboje zapravo ne znamo što govore', našalio se i dodao: 'Ja sam iz Kentuckyja. Engleski je moj drugi jezik.'

U galeriji pogledajte više fotografije obitelji Clooney.

Profimedia George Clooney i Amal Clooney izašli su na spoj, a glumac dokazao kako su i njega sustigle godine