'ZABORAVILA SAM DA IH IMAM': Ljepotica komentirala sinove iz propalog braka koji imaju probleme u školi

Megan Fox na Instagramu su pokušali isprovocirati pitanjem o djeci, ali ona im je žestoko odbrusila.

Profimedia

Megan Fox našla se na meti dežurnih kritičara na Instagramu, a zatim je i odgovorila na prozivke.

Ranije ovog tjedna, 36-godišnja glumica objavila je niz selfieja na Instagramu, napisavši: 'Odaberi mi energiju'.

Iako je većina komentara bila pozitivna, jedan je obožavatelj napisao: 'Gdje su ti djeca?'

Zvijezda Transformera sarkastično je odgovorila, napisavši: 'Čekaj, čekaj, čekaj. Ja …imam djecu?!? O moj Bože, znala sam da sam nešto zaboravila! Brzo, neka netko pozove sobara u hotelu Beverly Hills. To je posljednje mjesto na kojem se sjećam da sam ih vidjela. Možda ih je netko pretvorio u izgubljeno-nađeno.'

Instagram screenshot 

Fox ima troje djece Noaha (10), Bodhija (8) i Journeyja (6) s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom.

Iako je glumica bila veoma otvorena u javnosti o svom životu, uključujući vezu sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem, odlučila je držati svoju djecu podalje od svjetla reflektora.

Profimedia 

Još u travnju, Fox je za Glamour UK govorila o izazovima zaposlene mame.

'Teško je, jer dugo putujem, a oni moraju ići u školu, što i jest', rekla je u intervjuu. 'Voljela bih da ih mogu povesti da putuju sa mnom, to bi uvelike olakšalo stvari.'

Fox je priznala da ponekad brizne u plač kada je daleko od svoje djece.

Profimedia 

'Uđem u kadu i puno plačem zbog toga jer je teško, a ne zbog pritisaka koje netko drugi ili društvo stavlja na tebe, nego jednostavno je teško biti odvojen od njih na taj način', dodala je. 'Oni su moj DNK.'

Megan je dalje rekla da je 'teško ne osjećati se dužnim biti s njima cijelo vrijeme ili se stalno osjećati kao da ne radim dovoljno dobro posao'.

Story 

'Ali također sam odvojena od njihova oca. Dakle, mogu ih imati samo pola vremena. To je tako', rekla je.

'I na neki način to mi omogućuje da imam trenutke za sebe, u kojima mogu živjeti svoj život kao ja, ne samo da uvijek budem nečija majka i to je lijepo, ali uvijek se boriš s krivnjom, poput osjećaja, 'Nisam učinila dovoljno'.

Megan je ranije izrazila i zabrinutost zbog sinova jer imaju dugu kosu, a i vole se odijevati u žensku odjeću. No glumica je samo za najstarijeg priznala da želi biti djevojčica.

Profimedia 

'Imam dijete koje pati. Jako sam zabrinuta zbog toga, voljela bih da čovječanstvo ne bude takvo. Još kad je imao samo dvije godine, haljine su mu bile draže od hlača', rekla je Megan Fox o svom devetogodišnjem sinu za Glamour UK. Odabir odjeće svog sina, kaže, doživljava kao način izražavanja. Glumica je dodala da je pročitala mnoge knjige o rodnom identitetu, uključujući knjige koje su napisale transrodne osobe.

'Neke od knjiga kažu da možeš biti dječak i nositi haljinu. Možete se izraziti kroz svoju odjeću kako god želite. To čak ne mora imati ikakve veze s vašom seksualnošću', rekla je Megan. Fox također kaže da je godinama radila na tome da potakne Noaha i njegovu braću, Journeyja i Bodhija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, drugi ljudi imaju problema s osobnim odabirom njezina sina.

U galeriji pogledajte više fotografija Megan Fox prije brojnih zahvata.

Profimedia Megan Fox ovako je izgledala prije plastičnih operacija