'SLATKI GRIJEH' PRINCA HARRYJA I MEGHAN MARKLE: Imaju lošu naviku kao svi, ali zbog jednog su ipak privilegirani

Princ Harry i Meghan Markle vole jesti brzu hranu kada putuju na sastanke.

Profimedia

Većina nas ne voli ništa više od uživanja u nekoj brzoj hrani s vremena na vrijeme - a čini se da se princ Harry i Meghan Markle ne razlikuju.

Profimedia 

Meghan je nedavno otkrila koji je omiljeni obrok supruga Harryja sada kada žive u Kaliforniji - a također je otkrila da osoblje koje radi u restoranu čak zna njegovu narudžbu.

Vojvotkinja je ispričala kako ona i Harry često moraju putovati u Los Angeles na radne sastanke, a u prometnoj gužvi provode 'dobra dva sata'.

Profimedia 

Rekla je da se često voze dok putuju na posao s 'čokoladnim kolačićima veličine glave mog malog djeteta' kako bi spriječili glad.

A Meghan je također otkrila još jedno mjesto na koje rado svraćaju dok putuju na posao - In-N-Out, lanac hamburgera za koji kaže da je Harryjev omiljeni.

U intervjuu za Variety, Meghan je rekla: 'Smiješno je. Ljudi ponekad misle da živimo u Los Angelesu, ali mi smo dobra dva sata izvan njega. Putujemo na posao.

Profimedia 

Nedavno smo se dovezli na jedan dan sastanaka, opremljeni čokoladnim kolačićima veličine glave mog malog djeteta. Također, najdraži restiran mom suprugu je In-N-Out. Ima jedan na pola puta između L.A.-a i našeg kraja šume. Zaista je zabavno proći kroz drive-in i iznenaditi ih. Oni znaju naše narudžbe.'

Prethodno je Mirror izvijestio kako je Harry primijećen u jednom restoranu brze hrane 2020. - i ostavio osoblje zaprepašteno kada su on i Meghan tamo stali na ručak.

U opsežnom novom intervjuu, Meghan je također progovorila o nekoliko tema uključujući svoj podcast Archetypes, smrt kraljice i hoće li se ikada vratiti glumi.

Profimedia 

Također govori o svojim novim Netflixovim dokumentarnim serijama s princem Harryjem za koje kaže da će ispričati njihovu priču i daje savjete drugim glumicama koje bi je mogle glumiti na ekranu u budućnosti.

Govoreći o kraljičinoj smrti po prvi put, priznala je da je to bilo 'komplicirano vrijeme' za obitelj, dok je također podijelila emotivnu opasku princa Harryja o smrti njegove bake.

Govoreći za naslovnicu u posljednjem izdanju časopisa, osvrnula se i na vrijeme koje je provela s kraljicom, koja je preminula 8. rujna, te otkrila kako se kraljevska obitelj nosi s gubitkom.

Profimedia 

Ona kaže: 'Bio je to veliki izljev ljubavi i podrške. Stvarno sam zahvalna što sam mogla biti uz svog supruga da ga podržim, posebno u to vrijeme.'

'Osjećam duboku zahvalnost što sam mogla provesti vrijeme s njom i upoznati je. Bilo je to komplicirano vrijeme, ali moj suprug, uvijek optimist, rekao je: 'Sada je ponovno ujedinjena sa svojim mužem'.

Profimedia 

'Razmišljala sam o tom prvom službenom angažmanu koji sam imala s njom, kako je to bio poseban osjećaj. Osjećam se sretno. I dalje sam ponosna što sam imala lijep odnos s matrijarhom obitelji.