'MISLIM DA TO BAŠ NIJE U REDU': Bloom pored svih igračaka izabrao baš ono što ne smije pa ignorirao Maju

Maja Šuput objavila je s čime se Bloom Tatarinov igra, unatoč svim igračkama koje ima.

Instagram

Bloom Tatarinov oduševljava nas iz dana u dan! Ovoga puta je njegova majka Maja Šuput pokazala pratiteljima koja mu je trenutno omiljena 'igračka', unatoč svim ostalim. Ali znate kako kažu - zabranjeno voće je najslađe.

Maleni dječak ovoga puta izabrao je nedjeljnu zabavu uz - mašinu za pranje posuđa.

Instagram 

'Čula sam tišinu na minutu i znala da je neka 'radnja' u tijeku', napisala je Maja.

Instagram 

'Pa je li moguće da pored svih igračaka u životu? Bloom, ljubavi. Kako je ovo moguće? Ja ne znam jesu li i druga djeca.. Aha, malo ćeš si popiti, okej. Ljubavi, mislim da to baš nije u redu', rekla mu je Maja dok ju je Bloom hladno 'iskulirao'.

Instagram 

Podsjetimo, Maja Šuput nedavno je najavila da će danas otkriti 'tajnu koju čuva već dvije godine'. Svi su znatiželjno iščekivali o čemu je riječ, a mnogi su pretpostavili da se radi o novom proizvodu njezinog brenda Majushka. Na kraju se ispostavilo da je to - istina. Naime, Maja je objavila na Instagramu da je brend ostvario prvu internacionalnu suradnju, a i ona se upisala u povijest.

'Dozvolite mi da predstavim novi mega, internacionalni uspjeh i suradnju MAJUSHKE & FISHER - PRICE. Svi ste čuli za američku kompaniju Fisher price. Nema doma koji nema bar jednu njihovu igračku. Danas vam predstavljam VELIKU SEKU SVEZNALICU. Ova velika plišana igračka potiče djecu na kretanje, a aktivna igra pomaže u razvoju osnovnih motoričkih vještina vašeg djeteta dok vježba slušanje i praćenje uputa.

Sadrži više od 90 pjesmica, zvukova i izraza. Podučava abecedu, brojanje, boje, zvukove životinja, pozdrave i više. E, sad dio u kojem ja skačem od sreće... Prvi put na svijetu jednoj sveznalici glas je dala poznata osoba i to baš u Hrvatskoj! Da, da, glas seki sveznalici dala sam upravo ja i time je Majushka ušla u svoju prvu internacionalnu suradnju. Potražite Veliku Seku Sveznalicu i uživajte sa svojim djetetom u igri i učenju kroz pjesme i zabavu', napisala je danas Maja.