(NE)USPJEŠNO IZBJEGLA FOTOOBJEKTIVE: Vesna Škare-Ožbolt na reviji s kćeri koja je izrasla u pravu ljepoticu

Vesna Šakre Ožbolt pojavila se u Zagrebu na reviji, a društvo joj je pravila kći.

Emica Elvedji/PIXSELL

Drugo izdanje hrvatske modne platforme Atelier Green Energy zatvoreno je nakon tri uzbudljiva modna dana koja su obilježila sjajne kolekcije 11 dizajnera iz Hrvatske, Slovenije i Srbije te više od 1000 posjetitelja, pravih zaljubljenika u modu i modna događanja.

Potvrda je ovo da je Hrvatskoj itekako falio ovakav modni koncept, a organizatori ponosno najavljuju da se treće izdanje, koje je planirano za proljeće, već uveliko priprema. Zadnji dan su svoje kolekcije prikazali unaesthetik, Martina Herak, M.Fiction, Morana Krklec i DeLight.

Reviju nije propustila ni Vesna Škare-Ožbolt koja je stigla u društvu kćeri Valentine. Škare-Ožbolt voli s kćeri, koja je arhitektica, odlaziti na modna događanja, a svojedobno je otkrila da joj daje savjete što da odjene.

Story 
Story 

Jednom prilikom Vesna je otkrila da je kći krenula tatinim stopama. 'S tatine strane svi su arhitekti, tim je stopama krenula i naša starija kći Valentina (27), a s moje su strane svi uglavnom pravnici. Dobro, i Tin je student prava, ali nekako mislim da sam tome i ja ponešto pridonijela, jer sam mu, poput mnogih roditelja, često ukazivala na to da bavljenje glumom nije baš najsigurniji posao, kako to ovisi o mnogim okolnostima...Znate kako je, svaka mama želi najbolje za svog sina', rekla je za Jutarnji list.

Inače, Vesna je bivša ministrica pravosuđa, a 1998. godine proglašena je Ženom godine. U braku je s arhitektom Zlatkom s kojim ima dvoje djece - kći Vlanetinu i sina Tina.

Rober Gašpert