NIJE MOGLA SAKRITI EMOCIJU NA LICU: Dok se on ne miri s tim da je ostavljen, ona više nema milosti

Gisele Bündchen i Tom Brady trenutno prolaze kroz razvod nakon dugogodišnjeg, skladnog braka, a njezin osmijeh na licu govori dovoljno.

Profimedia

Posljednjih nekoliko tjedana puno se piše o propalom odnosu manekenke I i igrača američkog nogometa Toma Bradyja.

Od samih je početaka bilo jasno što stoji iza raspada naizgled idiličnog holivudskog para - Bradyjeva sebičnost. Naime, manekenka je navodno htjela da se umirovi iz svijeta profesionalnog američkog nogometa, no on je to odbio zbog čega ga je odlučila napustiti. Ista se tematika u njihovom životu, kako pišu strani mediji, provlači već godinama, a sada je Gisele prekipjelo. Preciznije, Tom je otišao u mirovinu iz koje se vratio nakon samo dva mjeseca, iako je obitelji obećao drugačije.

Profimedia 

Sada je Tom sudjelovao u još jednoj epizodi svog SiriusXM podcasta 'Let's Go! s Tomom Bradyjem, Larryjem Fitzgeraldom i Jimom Grayem gdje je govorio kako su ga 'nevolje izazvale' usred razvoda braka s Gisele.

'Ako pogledate gubitnički mentalitet, odustanete kad vam postane teško, odustanete kad stvari ne idu kako želite, i mislim da je lijep dio života to što vas nedaće izazivaju da shvatite tko ste zapravo', izjavio je sportaš.

'Na iskušenju si, mentalno, fizički i emocionalno, to je ono što je sport - to je ono što je život i morate znati kako ga prevladati', dodao je. 'Okrivljujete li sudbinu ili prihvaćate odgovornost?', dodao je. 

Profimedia 

A dok je sportaš, barem kako izgleda, na sto muka, Gisele su paparazzi uslikali s osmijehom na licu. Naime, s njihovo dvoje djece, 12-godišnjim Benjaminom i 9-godišnjom Vivian, kupovala je bundeve na jednom ranču u Miamiju.

Odabrala je ležerno sivo izdanje, lice je sakrila naočalama, ali izraz lica jasno je govorio kako se trenutno osjeća. 

Profimedia 

Profimedia 

Kako pišu strani mediji, Brady se navodno nada pomirbi sa suprugom dok ona želi razvod i početi iz početka. 

'Ona je ta koja upravlja brakorazvodnim procesom. Igra ulogu napadača, a on obranu. Želi se zaštititi, zaštititi svoje interese, ali tek počinje ići pravnim putem u obranu od nje. Ne želi da ovo bude ružno, ne želi se svađati. Ako se razvod događa, a čini se da se zaista događa, on želi da prođe što je moguće lakše', objasnio je izvor blizak sportašu.

Dodao je kako je Bradyju uvijek sve lako išlo u životu i da je naporno radio, a ovo ga je 'izbacilo s tračnica'. 'Ovo je jako grozno za njega. Jako ga boli to što je Gisele učinila, istaknuo je.

Inače, Gisele i Tom u braku su od 2009. godine.