OMILJENA GLUMICA U IZLASKU: Obožavali smo je u 'Zabranjenoj ljubavi', sad živi idilu sa suprugom i dvije kćeri

Mirna Medaković Stepinac pojavila se na premijeri filma 'Marginalci'.

promo

Glumicu Mirnu Medaković Stepinac cijela je nacija zavoljela kao simpatičnu Maju u seriji 'Zabranjena ljubav'. Gledali smo je i u serijama 'Larin izbor', 'Sve će biti dobro' i 'Kud puklo da puklo', a trenutno glumi u seriji 'Bogu iza nogu'.

Mirnu nemamo prilike često vidjeti u javnosti, no iznimku je učinila pojavivši se na svečanoj premijeri komedije 'Marginalci' redatelja Ljubomira Kerekeša koja se održala ovog utorka u zagrebačkom CineStaru u Areni centru.

Simpatična Mirna pojavila se u crnoj haljini dužine do pola listova, s jednostavnom kratkom frizurom i tamnim ružem na usnama.

promo 

Mirna je u privatnom životu posvećena majka dvjema djevojčicama s kojima često na društvenim mrežama dijeli obiteljske fotografije, a o tome kako kombinira glumački posao i majčinstvo otkrila je u ranijem intervjuu.

'Izazovno. Nije lako i ponekad uspijevam, ponekad ne. Kad kažem da ne uspijevam, to znači da ponekad umorna nakon posla nemam strpljenja ni živaca s djecom onoliko koliko bih željela imati. Ne kupujem poklone da bih ispunila eventualnu rupu koja nastane kad sam puno na poslu, ali zato se trudim kvalitetno osmisliti slobodno vrijeme s obitelji. Imam sjajnog supruga koji potegne za nas oboje kad ja nisam u mogućnosti, a tu su uvijek i baka i djed’, ispričala je za tportal.

Story arhiva 

Inače, Mirna je svoje blizanke, Kaju i Zoru, rodila 2017., dvije godine nakon što se udala za ekonomista Hrvoja Stepinca. Supruga je upoznala na jedrenju 2012. godine.

U jednom je intervjuu otkrila da njen suprug nije ljubomoran na njene muške kolege.

Story arhiva 

‘Kad bi mu to bio problem, mi ne bismo bili zajedno. Hrvoje razumije posao koji se bavim, a scene nježnosti su samo mali dio glumačkog posla’, ispričala je Mirna za Večernji list.