ZA NJIM LUDE, A ON VJERAN SAMO NJOJ: Melkior otkrio što se dogodi kad ga netko pita za fotografiju, a s njim je supruga

Melkior Bašić član je žirija MasterChefa, a od prvog je dana posebno zaintrigirao gledatelje.

Robert Gašpert

Otkako je krenula nova sezona MasterChefa, na malom ekranu publika ponovno može gledati tim vrhunskih chefova koji već poznato čine Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić.

A upravo je Melkior još u prošloj sezoni ponajviše osvojio gledateljice popularnog showa koje su se razočarale saznanjem da zapravo uživa u ljubavnoj idili sa suprugom Andrejom. Na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 45 tisuća obožavatelja, rijetko dijeli zajedničke fotografije te o svom privatnom životu ne govori često, ali svejedno je jednom prilikom otkrio kako je upoznao svoju bolju polovicu.

'Prišao sam joj s namjerom da je pitam hoćemo li podijeliti taksi, rekla mi je da joj ne smetam dok jede, da je jako gladna. Taksi smo na kraju ipak podijelili i to je bio početak naše zajedničke vožnje koja traje i danas', ispričao je Melkior.

Mnogi su ga prozvali i 'gospodinom Fatalnim', a sada je za Azru.ba što misli o tome. 'Sebe ne smatram fatalnim. Svaka osoba ima svoju fatalnu osobu pokraj sebe. Iskreno, o takvoj vrsti medijske pažnje ne razmišljam. Melkior sam kakav sam bio i prije. Radim svoj posao i živim svoj život, uživam u životu, što bismo i svi trebali', rekao je pa se osvrnuo na to kako supruga gleda na njegovu popularnost. 

Robert Gašpert 

'Njoj je smiješan taj nadimak, tu i tamo me zna zezati. Nastavili smo svoj život normalno. Ponekad nam netko priđe kad smo vani i eventualno zamoli za fotografiju. Ništa spektakularno', zaključio je.

Inače, za Story je Melkior jednom prilikom otkrio i tko je u njihovoj kući glavni kuhar te prigovara li supruzi kada nešto ne pripremi kako treba.

'Kada treba nešto skuhati, otvorim hladnjak, a ako je i gotovo prazan, uspijem nešto skuhati. Andreji nije jasno kako to uspijevam, ali je zadovoljna. No ona je glavna kuharica. Najsretniji sam kad mi nešto pripremi. Vjerujte, kuhari ne prigovaraju. Čak i razumiju kad ne dobiju najbolju hranu. Vide da restoran ima 150 sjedećih mjesta, određenu uslugu i jasna mu je situacija. Važan je omjer cijene i kvalitete. Jednaki kriteriji ne mogu biti za piletinu od 60 ili onu od 150 kuna', rekao nam je u svibnju ove godine.