BOLESNOG MUŽA NATJERALA U IZLAZAK: Trumpova kći zbog njega je plakala na cesti, a sad se ponaša kao da mu nije ništa?

Ivanka Trump i Jared Kushner viđeni su u izlasku na svečanoj večeri u Pragu, no sve je iznenadila jedna stvar.

Profimedia

Ivanka Trump, kći Donalda Trumpa, nedavno je snimljena kako ožalošćena hoda ulicama Miamija, a smatra se kako je bila uznemirena zbog supruga Jareda Kushnera. Naime, iako je obitelj Trump-Kushner oličenje američkog sna – bogati su, uspješni i svi redom zgodni, u životu im nije uvijek lako.

Prisjetimo se, Ivanka je tako nedavno uhvaćena kako Miamijem šeće u suzama, a sve zbog zdravstvenog stanja svog supruga koji se već dugo bori sa zloćudnim tumorom štitnjače. Ivanka je snimljena kako telefonira ležerno odjevena, a na mobitel plače. Suze nije mogla sakriti ni pod sunčanim naočalama, a paparrazi su snimili njezinu tugu. Te su fotografije bile snimljene početkom rujna, točno u periodu kada je Jared išao na opasnu operaciju uklanjanja tumora, a to mu nije ni prva po redu.

Jared je obolio od raka dok je radio u Bijeloj kući za Ivankinog oca, Donalda Trumpa, no čini se kako mu se stanje u posljednjih mjesec i pol dana drastično poboljšalo. Naime, par je sada viđen na gala večeri u Pragu, a prijestolnicu Češke posjetili su zbog toga što je Ivanka preuzela posebna odličja koja je ta država posthumno dodijelila njezinoj majci Ivani Trump koja je preminula ove godine.

Profimedia 

Ivanka je na gala večeri blistala u crnoj haljini i s crvenim ružem na usnama, no Jared je, iako dotjeran, djelovao nezainteresirano i umorno, pa su se mnogi zapitali je li bilo odgovorno da se odluči na tako dalek put u svom krhkom stanju.

Profimedia 

Inače, Ivanka s Jaredom ima troje djece, kći Arabellu te sinove Josepha i Theodorea, a obitelj živi na sunčanom imanju na Floridi. Slavu je Ivanka stekla zahvaljujući tome što je kći kontroverznog biznismena i bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, a trenutno je u potpunosti posvećena ulozi majke te izgleda da joj politički angažman ne nedostaje.

Ivanka je i modna ikona te simbol uspješne žene koja sjajno balansira obiteljske i poslovne obaveze, no tijekom njezina se života uz nju vezalo i mnogo skandala i kontroverzi. Kao što znamo, puno se tijekom njezina života i rada za Bijelu kuću pričalo o izopačenom odnosu oca Donalda i Ivanke i to sve zbog njegovih neprimjerenih izjava na temu njihova odnosa.

Profimedia 

Naime, bivši američki predsjednik često je znao neprimjereno dodirivati miljenicu Ivanku, a svojedobno je šokirao javnost izjavom kako bi se s njom 'sigurno zabavljao da mu nije kći'. Često je javno komentirao i njezin fizički izgled, odnosno 'najbolje tijelo'.