DOMAĆI REDATELJ I GLUMICA NAKON DUGO VREMENA U JAVNOSTI: Oprostili su se od Lukasa Nole, a zajedno su 10 godina

Redatelj Antonio Nuić pojavio se na sprovodu Lukasa Nole s dugugodišnjom djevojkom Ivom Babić.

Robert Gašpert

Posljednji ispraćaj Lukasa Nole na Krematoriju zagrebačkog Mirogoja ovog je petka je okupio mnoga poznata, domaća lica koja su se htjela oprostiti od proslavljenog redatelja i scenarista.

Među njima je bio i bosanskohercegovački redatelj Antonio Nuić (45) kojeg ne viđamo često. Došao je sa svojom dugogodišnjom djevojkom, glumicom Ivom Babić (34) koju je cijelo vrijeme držao za ruku.

Robert Gašpert 

Par se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti, a njihova ljubav se rodila 2012. na Akademiji dramskih umjetnosti, kako su pisali domaći mediji, no par to nikad nije komentirao. On je bio profesor, a Iva studentica.

Nemaju običaj pričati o svom odnosu, tek ponekad glumica otkrila pokoji detalj.

'Lako nam je raditi zajedno jer se jako dobro poznajemo i jednostavno komuniciramo', komentirala je za Story njihovu suradnju na filmu 'Život je truba'.

Robert Gašpert 

Otkrila je da je velika potpora i razumijevanje prednost njihove veze. 'Uvijek možemo računati jedno na drugo, na iskreno mišljenje i savjet. Nastojimo imati svojevrsnu radnu ravnotežu, odnosno da se istodobno ne zatrpamo poslom pa kada jedno radi, drugo malo više potegne kod kuće', objasnila je Iva.

Filip Hofer 

Glumica je surađivala s Lukasom Nolom na seriji 'Čuvar dvorca'.

'Razveselila sam se kad me redatelj Lukas Nola pozvao da glumim u seriji. Projektu me privuklo nekoliko činjenica: odličan redatelj, scenarij i fantastični kolege. Jako mi se svidjela i ponuđena uloga', rekla je. 

Inače, Nuić je bio četiri godine u vezi s Natašom Janjić Medančić.