BIVŠA MU UNIŠTILA ŽIVOT, SAD GA OSTAVILA I ONA U KOJOJ SE NADAO NAĆI SPAS: Glumac se 'raspada' nakon prekida

Johnnyja Deppa ostavila je njegova djevojka, odvjetnica Joelle Rich.

Profimedia

Nakon što je prošao pakleni razvod i sudske parnice s Amber Heard, Johnny Depp ljubio je Joelle Rich, no ni ta veza nije dugo potrajala.

Naime, glumac je završio u vezi s odvjetnicom dok ga je zastupala u tužbi za klevetu protiv tabloida The Sun. Joelle, koja stanuje u Londonu, živi odvojeno od svog supruga i u procesu su razvoda, pa je zapravo tehnički još uvijek udana žena koja je imala aferu s Johnnyjem.

Podsjetimo, glumac je ove godine prošao paklenu brakorazvodnu parnicu od bivše supruge Amber Heard, a koja ga je optužila za fizičko i psihičko nasilje te mu uništila reputaciju. Iako je sud presudio u Deppovu korist, on je nakon svog stresa vidno propao te izgleda gore no ikad, a iako su se mnogi nadali da će mu nova ljubav s Joelle vratiti nadu u bolje sutra – to se ipak nije dogodilo. Nakon nekoliko mjeseci veze i ona ga je ostavila.

Profimedia 

Rich je bila navodno velika podrška Johnnyju dok je trajalo njegovo suđenje za klevetu protiv Amber Heard. Majka dvoje djece je sjedila u sudnici i slavila s njegovu pobjedu u lipnju kada je donešena odluka da mu Amber mora isplatiti 10.35 milijuna dolara.

'Nije imala profesionalnu obvezu biti ondje', rekao je izvor. Dodao je kako su se Depp i Rich diskretno susretali u hotelu na početku njihove romanse.

Inače, Johnnyja su povezivali tijekom suđenja protiv Amber s njegovom odvjetnicom Camillom Vasquez.

Profimedia 

Počelo se šuškati da je Vasquez u vezi s Deppom o čemu ju je novinar TMZ-a upitao nakon što je izašla iz sudnice u Fairfaxu. 'Ljudi žele znati, jeste li u vezi s Johnnyjem Deppom? Vijest o tome je preplavila internet. Možete li to razjasniti, da ili ne?', pitao ju je. Odvjetnica je odbila odgovoriti, no počela se smijati i pomaknula svoju kosu sa strane te je mahnula gomili okupljenih fanova. Kasnije je objasnila da su ona i cijeli pravni tim bliski s Deppom te da joj klijent i prijatelj skoro pet godina.

'To je također neetična optužba. To je seksistički. To je žalosno i razočaravajuće, ali u isto vrijeme, to nekako dolazi s teritorijem. Ne mogu reći da sam iznenađena', ispričala je Camilla.

Profimedia 

Na kraju se ispostavilo da su Johnnyja povezivali s krivom ženom, tako da nije bio s Camillom već s Joelle no i ona ga je sada napustila. Razlog prekida javnosti još nije poznat no zna se da je Johnny dosta teško primio ovaj udarac. Već nekoliko puta se pojavio u javnosti u gotovo neprepoznatljivom izdanju, oronulog izgleda koji je zabrinuo njegove fanove.