POČETAK VEZE IM JE BIO NOĆNA MORA: Poslušajte kako Schweinsteiger na srpskom čestita rođendan Ani Ivanović

Bastian Schweinsteiger je na društvenim mrežama podijelio video na kojem čestita rođendan supruzi Ani Ivanović, i to na srpskom jeziku.

Profimedia

Bivši njemački nogometni reprezentativac, Bastian Schweinsteiger, trenutačno uživa u Beogradu pa je svojoj supruzi, bivšoj srpskoj tenisačici Ani Ivanović, posvetio objavu. Naime, na društvenim mrežama podijelio je video na kojem joj čestita rođendan, i to na srpskom jeziku.

Srećan rođendan ženo moja, volim te puno!’ govori Schweinsteiger na snimci, dok joj je u opisu poželio sretan rođendan na ćirilici.

Hvala ti, ljubavi moja’, odgovorila mu je Ana u komentarima.

Bastian je prije toga na Instagramu objavio fotografiju s Kalemegdana.

Beograd uvijek vrijedi posjetiti’, napisao je.

Inače, par je u braku od 2016. te imaju sinove Luku (4) i Leona (3). Nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka te su jedno drugom posvetili romantične poruke.

'Šest godina kasnije. I dalje bih rekao 'da', bilo kad. Sretna godišnjica', napisao je Bastian.

Odabrala sam tebe i učinila bih to uvijek', poručila je Ana.

Oboje nerijetko na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije i ističu koliko se vole.

'Moj dom je gdje su Ana i moji sinovi', svojedobno je istaknuo umirovljeni nogometaš.

Otkrio je da se u njegovom i Aninom domu ne mogu naći fotografije povezanih s njihovim nogometnim i teniskim uspjesima. Umjesto toga na zidu drže njima posebne stvari poput narukvica s rođenja njihovih sinova s datumom i imenom. Istaknuo je da sa suprugom uživa u svakom trenutku, a ponosan je što je postao otac.

'Rođenje djece je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi', rekao je Bastian.

Ana je prošle godine za strane medije progovorila o roditeljstvu.

'Sretni smo jer imamo uz svoju kuću dvorište jer smo odgojili našu djecu bez tv-a i tableta pa ponekad moramo biti jako kreativni da bismo ih zabavili. Iskreno, ne mogu se opustiti dok sinovi vrište, no Bastiju to lakše pada', ispričala je tada.

Instagram 

No, nije sve bilo bajno i sjajno u početku veze. Naime, više od sedam godina njemačka manekenka Sarah Brandner bila je u vezi s nogometašem, a onda je u njegov život ušla Ana. Kad ga je Ana 'preotela', Nijemci su na nju krenuli drvljem i kamenjem, a medijski stupci punili su se usporedbama ove dvije ljepotice.

Profimedia 

Njemački mediji su pisali da je nogometaš ostavio manekenku zbog zavodnice s Balkana, te su navodili da je manekenka plavuša i Strijelac po horoskopu, dok je tenisačica brineta i Škorpion. Dotaknuli su i njihovih jezičnih vještina u kojima je Ana pobijedila sa znanjem ruskog, engleskog, njemačkog i francuskog jezika. Sara se uz materinji njemački mogla pohvaliti da govori engleski jezik.

Instagram 

Njihova težina im je isto bila važna pa su komentirali kako Ivanović ima čak 14 kilograma više od Brander. Dotaknuli su se i imovinskog stanja koje se tada kod tenisačice procjenjivalo na pet milijuna eura, a Bastian ima bogatstvo od 90 milijuna dolara.