NOVI BEN I J.LO: Pomirili su se nakon 3 godine, čini se kako je ljepotici popustila i njegova 'mama priljepak'

Irina Shayk i Bradley Cooper obnovili su vezu.

Profimedia

Irina Shayk (47) i Bradley Cooper (36) odlučili su stati na kraj glasinama i potvrditi da su ponovno u vezi.

Manekenka i glumac prošetali su ovog ponedjeljka New Yorkom u društvu njegovih pasa. Paparazzi su ih snimili kako se grle, a uhvatili su i trenutak kada je Irina potapšala Bradleyja po stražnjici.

Profimedia 

Par se u posljednje vrijeme moglo sve češće vidjeti zajedno u javnosti zbog čega se šuškalo o njihovoj pomirbi, no sve dosad su puštali da se piše što god. Iako i dalje mudro šute, fotografije govore baš sve.

Glumac je s traženim ruskim supermodelom bio u vezi od 2015. do 2019., a ovog ljeta su zajedno s kćeri uživali u odmoru na Bahamima. 'Bio je to obitelji odmor i razmišljaju o tome da opet ožive svoju romansu', rekao je tada izvor za Page Six.

Profimedia 

Navodno su zaruke prekinuli zbog nejgova majke Glorije kojoj niti jedna djevojka njenog sina nije dovoljno dobra, iako za to nema nikakvih konkretnih dokaza.

Cooper i mama Gloria su nerazdvojni i često je vodi na crvene tepihe, putuje s njom, a sluša je i njezine savjete o poslu i privatnom životu, posebno otkad su ostali bez oca i supruga 2011. godine. Gloria je neko vrijeme čak živjela sa sinom kako bi se oboje oporavili.

Profimedia 

Poznato je i da Cooper zove mamu nekoliko puta na dan, a mnogima je čudna informacija da nosi vjenčani prsten svog oca. Navodno je i ruskoj ljepotici smetala ta pretjerana bliskost mame i sina.

Kako god bilo, zaljubljeni pogledi para iz posljednje šetnje dokaz su da su riješili sve probleme, o čemu god da se radilo.