'LIJEP NA TATU': Stjepan Vukadin objavio preslatke fotke sina, svi komentiraju da je njegova kopija

Stjepan Vukadin podijelio je nekoliko fotografija svog sina Gabriela.

Matej Grgić

Stjepan Vukadin, kojeg su gledatelji zavoljeli kao člana žirija u showu 'Masterchef', objavio je preslatke fotografije svog sina Gabriela. Na prve dvije fotke mališan pozira sam, a na trećoj ga ponosni otac drži u naručju.

Instagram 

Njegov osmijeh je najdragocjenija stvar na svijetu!’, stavio je u opis objave.

Fotke su oduševile pratitelje na društvenoj mreži koji su komentirali da su otac i sin isti.

'Vaša kopija, presladak', 'Osmijeh koji obara. Slični ste baš jako', 'Isti chef Vuki', 'Presladak je i ima najljepši osmijeh, a naravno lijep na tatu', pisali su.

Instagram 

Poznati kuhar često pokazuje koliko uživa u očinstvu, a nedavno je objavio rijetku fotografiju svoje supruge Katarine. Upravo ga je ljubav prema kuhanju spojila s njom.

Instagram 

Kako je u ranijem intervjuu za Story otkrio, upoznao ju je kad se zaposlila u računovodstvu tvrtke u kojoj je on bio šef kuhinje i to već na njen prvi radni dan.

'Na njezin prvi radni dan šefica ju je provela kroz sve urede i prostorije da upozna sve. Tada sam je ugledao u kuhinji. Kao nešto sam radio, a zapravo nisam znao što. Valjda sam pokušao ostaviti što bolji dojam pa sam se i zaboravio rukovati i upoznati s njom. To se dogodilo tek kad sam joj počeo donositi otpremnice od nabave. Prije su to radili kolege, ali kako je došla Katarina... Eto, tako je sve krenulo', ispričao je.

Jadran Babić 

Vjenčali su se u studenom 2019. godine.

'Pamtit ću naše vjenčanje po prekrasnim emocijama i obećanjima koje smo dali jedno drugom. Osjetila se ta posebna energija koja nas je vodila taj dan', rekao je Stjepan.

Zajedno imaju sinčića Gabriela, a Stjepan ne skriva ponos kad govori o njemu.

Instagram 

'Gabriel je dijete kakvo se samo poželjeti može. Pametno, razigrano, a u drugu ruku i mirno. U posljednje vrijeme samo zove tatu. Nema veće sreće nego čuti riječ ‘tata’ od svog sina', ispričao nam je.

Podsjetimo, kuhanje nije bilo prvi izbor za Vukadina. S 14 godina odlučio je postati svećenik i ušao u sjemenište. No na kraju je prevladala njegova ljubav prema kuhanju te je otišao iz sjemeništa i upisao srednju kuharsku školu u Šibeniku.