ON NAKON PREKIDA POSTAO APOLON, A ONA NAŠLA LJUBAV PA SE OPUSTILA? Pokazao da je istina što se pričalo o njihovoj vezi

Shawn Mendes nakon prekida s Camilom Cabello izgleda bolje no ikad.

Profimedia

Shawn Mendes (24) prekinuo je u studenom prošle godine s Camilom Cabello (25), a vijest je iznenadila javnost koja je bila uvjerena da imaju skladnu vezu. No, došlo je do prekida, a navodno je nekoć omiljeni par odlučio da je vrijeme da krenu različitim putevima nakon duge ljubavi i veze, a nikada jedno o drugome nisu pisali ni govorili ništa loše.

Shawn je tako postao samac, a iako je par puta viđen u društvu misterioznih ljepotica, nije potvrđeno da ima novu vezu. Ono što je pak sigurno je to da se nakon prekida odlučio posvetiti provođenju vremena u teretani te kompletno isklesati tijelo pa sada izgleda bolje no ikad.

Profimedia 

24-godišnjak je tako viđen kako šeće nakon planinarenja u planinama iznad Los Angelesa bez majice, a paparazzi su svojim objektivima zabilježili njegove definirane mišiće koji su obožavateljice bacilli u trans. Shawn je osim trbušnjaka nedavno pokazao i da je spreman krenuti dalje s ljubavnim životom kada se prije koji mjesec pridružio dating aplikaciji za zvijezde, Rayi.

Profimedia 

'The Sun' je izvijestio da je pjevač napravio profil koji je povezan s njegovim službenim Instagram računom. Postavio je nekoliko svojih fotografija i knjigu za samopomoć o opuštanju. Zanimljivo je da se Mendes prijavio na Rayu, suparničku aplikaciju od Lox Club čiji je direktor Austin Kevitch, novi Camillin dečko. Riječ je o ekskluzivnom servisu za spojeve koji se opisuje da je 'namijenjen ljudima sa smiješno visokim standardima'.

Za sada se ne zna je li dating aplikacija pomogla Shawnu u poboljšanju ljubavnog života, a najčešće ga se može vidjeti u javnosti samog ili u društvu prijatelja.

Profimedia 

Camilla se kao što je i najavila, posvetila pjevačkoj karijeri poslije prekida s Mendesom i snimila je hit 'Bam Bam' s Edom Sheeranom, a nedavno je postala zaštitno lice novog parfema brenda Victoria's Secret koji nosi naziv 'Bombshell Magic'. Cabello tako uspješno barata s poslovnim i privatnim, iako su ona i Shawn govorili da su se odlučili na raskid kako bi se posvetili karijerama, a istaknuli su da će ostati u dobrom, prijateljskom odnosu.

Profimedia 

Inače, Camillu su često napadali tijekom veze s Mendesom zbog njezina izgleda. On ju je branio kad su je kritizirali zbog njenih oblina i celulita. Dežurni kritičari su dočekali vijest o krahu njihove ljubavi s oduševljenjem jer su ranije cijelo vrijeme komentirali da se ne može mjeriti sa savršeno mišićavim Shawnom za kojeg se svojedobno šuškalo da skriva da je homoseksualac.

Camiline fotografije s plaža više su puta bile tema rasprave u javnosti, a pjevačica je sama komentirala kako ne može vjerovati koliko je komentara mržnje dobila samo zbog toga što je odlučila ne brinuti o broju kilograma i uživati u svojim oblinama.