'OVO JE ODVRATNO': Ono što je Madonna radila na podu ne bi nikome palo na pamet, snimka šokirala sve

Madonna je nadmašila samu sebe novom objavom na društvenim mrežama.

Profimedia

Kontroverzna pjevačica Madonna nastavlja šokirati bizarnim videima koje objavljuje na društvenim mrežama. Sada je fanove ‘počastila’ još jednim. Podijelila je snimku iz garaže u koju je ubacila nekoliko fotografija. Pozirala je na motoru te ispred umjetničkog djela.

I baš kad su pratitelji pomislili da je za promjenu objavila nešto normalno, opet ih je iznenadila. Naime, u jednom trenutku je za potrebe videa iskoristila bočice senfa i ljutog umaka te s njima oponašala seksualne scene.

A onda je stigao vrhunac snimke – vidimo Madonnu kako pije vodu iz zdjelice za pse pa nakon toga leži na podu.

‘Što nije u redu s tobom?’, ‘Ovo je odvratno’, ‘Ne želim više pratiti Madonnu’, redali su se komentari zgroženih fanova.

Instagram 

Nedavno je također šokirala pratitelje, i to s dvije snimke. Prvo je na Instagramu podijelila video u kojem lip synca uz pjesmu ‘Vent’ izvođača Babyja Keema.

‘Jesi li ikad dobio šakom u svoju je*enu facu? Što kažeš, da nisi? Dobro, čekaj’, izgovara Madonna ljutito gledajući u kameru.

Na TikToku je pak objavila nešto eksplicitniju verziju te snimke, samo s drugom pjesmom. Madonna na toj društvenoj mreži pleše i izvija se u grudnjaku uz pjesmu ‘L$D’ repera Luclovera.

U jednom trenutku je isplazila jezik, a vrhunac je bio kad je ‘tresla’ stražnjicom u koju je očito stavila umetke te se tako deformirala. Očito je da je htjela izgledati zavodnički, no postigla je samo kontraefekt.

Njezino ime se posljednjih godina ne veže uz njezin glazbeni talent i karijeru već uz ovisnost o estetskim zahvatima i pretjerano uređivanje fotografija na društvenim mrežama. Javnost se izruguje pjevačici da izgleda poput izvanzemaljca i da pokušava biti poput svoje kćeri Lourdes.

Obožavatelji smatraju da je pretjerala s kozmetičkim zahvatima. Dok je nekada oduševljavala svojim fizičkim transformacijama, sada sablažnjuje.