NA ZGODNOG TATU SU OBOŽAVATELJICE VEĆ BACILE OKO: Luka Nižetić sad pokazao i mamu koju gotovo nikad ne vidimo u javnosti

Luka Nižetić pokazao je majku Tamaru.

Instagram

Pjevač Luka Nižetić na Instagramu povremeno voli podijeliti fotografije i iz privatnog života, ali njegovu obitelj nemamo često priliku vidjeti.

Nedavno je puno pozornosti na društvenim mrežama privukla novija fotografija njegove sestre Petre Nižetić Mastelić koja je nekad bila popularna voditeljica i često smo je viđali na na javnim događajima, a danas se u povukla i vodi privatan, obiteljski život.

Nakon što je nekoliko godina živjela u San Franciscu, prošle se godine vratila u Hrvatsku gdje je rodila i svoje drugo dijete. A iako svoje društvene mreže već godinama ne koristi, sada je nakon dugo vremena na Instagramu osvanula njezina fotografija.

Objavila ju je splitska dizajnerica Monika Sablić koju je Petra podržala u promociji hoodica.

Podsjetimo, Petra je prije nekoliko godina odselila sa suprugom Franom Mastelićem u SAD. 'Mislim, njoj nije ništa problem, nju gdje god baciš, ona se snađe. Ali, vraćaju se. Malo će biti s obitelji. Kada si mlađi onda je Amerika sve na svijetu, ali sada već imaju dvoje djece tako da je povratak dobra odluka', otkrio je nedavno Luka za Story.hr.

Instagram 

Još rjeđe nego Petru Lukini fanovi imaju prilike vidjeti njegove roditelje, Mila i Tamaru, no kad god pjevač objavi neku njihovu fotografiju, oni privuku puno pozornosti.

Kad je Luka u ožujku ove godine ocu čestitao Dan očeva uz zajedničku fotografiju, tata Milo je dobio puno komplimenata.

'Moj otac Milo i ja. Dan iz raja. Svetac. Ljeto 2021. Sretan Očev dan svim tatama', napisao je Luka uz fotografiju na kojoj otac i on poziraju uz more bez majica.

Instagram 

Ovaj put je podijelio fotografije s rođendana svoje mame Tamare, a na jednoj fotografiji vidimo kako Petrin sin baki pomaže ugasiti svjećice na rođendanskoj torti.