BIVŠI IGRAČ DINAMA AMER GOJAK POSTAO OTAC: 'Hvala ti za najljepši poklon, živote'

Nogometaš je dobio svoje prvo dijete sa suprugom Irmom.

Instagram

Bivši igrač Dinama Amer Gojak postao otac kćerke Ume koju mu je rodila supruga Irma. Sretni par blista od uzbuđenja, a ponosni otac pohvalio se prvom fotografijom iz rodilišta na svom Instagram profilu.

'Hvala Allahu rodila se naša lijepa kćerka Uma živa i zdrava. Dobro nam došla na svijet naša mala princezo. Hvala ti za najljepši poklon živote', napisao je u opisu crno-bijele fotografije spojenih dlanova članova svoje obitelji.

U komentarima su uslijedile brojne čestitke njegovih kolega kao što su Edin Džeko, Sead Kolašinac, Haris Hajradinović, Zećira Mušović, a čestitao mu je i poznati voditelj i glumac Tarik Filipović. Podsjetimo, Amer i Irma vjenčali su se u travnju ove godine u Zagrebu. Na intimnoj ceremoniji prisustvovali su najbliži članovi obitelji i prijatelji.

Inače, Gojak trenutno igra u mađarskom Ferencvarošu, u koji je stigao ovog ljeta iz Dinama u transferu vrijednom milijun eura.

'Hvala svima još jednom na prelijepih sedam godina, a Dinamu, momčadi i cijelom klubu želim puno uspjeha u budućnosti jer je Dinamo moj klub', rekao je Amer prilikom prelaska u novi klub.