ROĐENDANSKA FOTOGRAFIJA BROZOVIĆEVIH: Njihova kći preslika je majke, a sin njegov 'blizanac'

Marcelo Brozović je proslavio 30. rođendan.

Privatna fotografija

Proslavljeni nogometni reprezentativac Marcelo Brozović proslavio je 30. rođendan. Na Instagramu je objavio obiteljsku fotografiju. 'Hvala svima na lijepim željama', napisao je uz fotografiju na kojima je sa sinom, kćerkom i suprugom.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Njegova kći ista je mama, dok sin liči na proslavljenog nogometaša.

Pixsell/Zoe Šarlija 

Podsjetimo, u srpnju je Brozović u intervjuu za magazin Story progovorio o supruzi, to jest njezinoj podršci. 'Supruga je moja najveća podrška u svemu', kratko je komentirao.

Iako je u potpunosti posvećen supruzi Silviji, kćeri Aurori i sinu Rafaelu ovo ljeto predstavio je prvu regenerirajuću kremu MB77 koja će pomoći sportašima kod upale mišića i zglobova.

Privatna fotografija 

'Kao profesionalni sportaš konstantno sam suočen s velikim fizičkim naporima i svakodnevno koristim proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Upravo zbog toga odlučio sam pridonijeti razvoju takvog proizvoda za vrhunske sportaše pa sam pokrenuo brend MB77. Regenerirajuća krema za zglobove i mišiće s CBD-om preporučuje se za masažu prije i nakon sportskih aktivnosti. Intenzivno grije i revitalizira, a nakon masiranja opušta mišiće i poboljšava cirkulaciju. Umiruje, daje osjećaj lakoće na masiranom području i olakšava daljnje treniranje i rekreativcima i profesionalnim sportašima', rekao nam je.

Instagram 

Inače, nogometaš milanskog Intera je suprugu Silviju Lihtar upoznao 2012. u rodnoj Velikoj Gorici, a ona je tada živjela u naselju pored, Kobilić. 'Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u', rekao je jednom prilikom.

Ubrzo je zbog nogometa odselio u Italiju, a Silvija je otišla za njim netom nakon što je diplomirala. Vjenčali su se na Badnjak 2016. i to u tajnosti, u društvu najbližih ljudi.