MAJA CVJETKOVIĆ PROGOVORILA ZA STORY O NOVOM BIZNISU: 'Ušla sam u posao s prijateljima i zbilja uživam u tome'

Maja Cvjetković bila je gošća sinoćnje svečane dodjele i modne revije u zagrebačkom hotelu Westin.

Luka Stanzl/PIXSELL

Sinoć se u prestižnom zagrebačkom hotelu Westin održala svečana dodjela nagrada Talijansko hrvatske gospodarske komore Business awards 2022. u čijem je sklopu održana i modna revija domaćeg brenda Duchess iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Schillinger ex Mehun i dizajner Antun Tin Brišar.

Pojavila su se brojna poznata lica domaće javne scene, a među njima i bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević koju posljednjih godina rijetko možemo vidjeti na javnim događajima iako je nekada bila glavna it djevojka estradnog svijeta. 

Luka Stanzl/PIXSELL 

Nismo je ni trebali upitati što ima novoga - odmah je na prvu bila jasna nova frizura, točnije šiške koje je nedavno napravila i koje joj stoje savršeno. Ipak, lijepo lice dobro nosi svaku frizuru.

Ali osim što vodi miran, obiteljski život i što joj je, kako i sama kaže, kćerkica trenutno najveća zanimacija i preokupacija, otkrila nam je jedan novitet.

'Ušla sam u posao s prijateljima - otvorili smo naš catering L'erotic. Kako je sezona evenata, imamo jako puno posla i zbilja uživam u tome. Veliki sam gurman i po prirodi tako da sam se točno našla u tom poslu', otkrila je Maja, koja je zablistala u Duchess kreaciji, za Story.hr.

'Do ideje o cateringu smo došli zajedno, a oni su se već i ranije bavili sušenim voćem, začinima i slično pa smo nastavili poslovanje pod istim imenom', dodala je.

36-godišnja Maja od 2017. je godine u braku s 55-godišnjim Andrijom Kevićem, a zajedno su tri mjeseca nakon vjenčanja dobili kćer Vitu.

Privatna fotografija 

'Kćerkica je odlična, preslatka i svaki dan napreduje, to je nešto nevjerojatno. Sada ima pet godina, ide u vrtić i na sto aktivnosti... U jako puno njezinih osobina vidim i sebe i Andriju i to čak često znaju biti i one komplicirane osobine pa si međusobno kažemo: 'Jooj, ista je ti', našalila se. 

Upitali smo je i kakvi su joj planovi za nadolazeće adventsko vrijeme. 

'Božić ćemo provesti u Dalmaciji s obitelji, a Novu godinu još ne znam. Ipak, meni je rođendan 31.12. pa još uvijek radimo planove', zaključila je Maja.