PRESLATKI PRINC SKRENUO POZORNOST SA CHARLENE: Princeza oduševila javnost svojim potezom na važan dan

Princeza Charlene i princ Albert s djecom su proslavili Dan državnosti Monaka.

Profimedia

Monako je tijekom vikenda održao svoj Dan državnosti.

Prvi put u tri godine, nakon poremećaja uzrokovanih pandemijom COVID-19 i zdravstvenim problemima koji su zadesili princa Alberta i princezu Charlene, cijela kraljevska obitelj kneževine, uključujući sve njezine proširene članove, bila je prisutna u subotu.

Preslatki trenutak došao je pred sam kraj svečanosti, kada je princeza Charlene (44) slala poljupce razdraganoj masi ispred palače.

Profimedia 

Princeza Charlene kasnije je na svom Instagram profilu podijelila slatku fotografija blizanaca, na kojoj se vidi Gabriella odjevena u tamnocrvenu haljinu s dva kopčanja s deset gumba i kosim crnim kapom, a Jacques u uniformi s kapom s karabinjerom i odijelom.

'Sretan Dan državnosti Monako', napisala je ponosna mama uz fotografiju.

Nakon izostanka s prošlogodišnjeg Dana državnosti u posljednjem trenutku, princeza Charlene stigla je u Notre-Dame-Immaculate, gdje su ona i princ Albert pozdravili princezu Caroline i princezu Stephanie.

Odjevena u dugački kaput brenda Akris bijele boje ispod kojeg je nosilacrnom dolčevitom, princeza Charlene iskombinirala je outfit crnim šeširom širokog oboda, koji je kreirao britanski modar Stephen Jones, i velikim bisernim naušnicama. Također je kao broš nosila dijamantnu leptir mašnu.

Profimedia 

Princ Albert je u međuvremenu bio odjeven u uniformu karabinjera, policijskih snaga kneževine, s brojnim medaljama na prednjem dijelu jakne.

Nakon svečane 90-minutne mise Te Deum, kraljevski se par odvezao uskim ulicama prošaranim crveno-bijelim prugastim zastavama i stijegovima do palače na niz ceremonija na otvorenom, koje su uključivale dodjelu medalja, vojnu smotru i dugu , parada s glazbenim orkestrima, policijskim jedinicama koje marširaju i vatrogasnim vozilima Kneževine.

U galeriji pogledajte više fotografija kraljevske obitelji Monaka.