Lancôme je 17. studenog u prostoru Eaterie u Zagrebu proslavio 10 godina kultne parfemske vode La Vie Est Belle. Ovu obljetnicu 2022. godine brend je obilježio i početkom novog razdoblja za Lancôme kao brend mirisa. S novom bočicom, od sad nadopunjivom, stigla je i nova poruka: 'Sreća je udaljena samo jedan korak. Sve što trebate učiniti je zakoračiti. Život kreiramo sami. Učinite ga prekrasnim'.
Na proslavi je bila i domaća voditeljica Antonija Blaće koja je oduševila modnom kombinacijom i nikad zavidnijom linijom. Tonka, kako je mnogi od milja nazivaju, oduševila je u crnom sakou, crnim hlačama i bluzi na zebra uzorak.
Ona je 2021. godine izbacila priručnik 'Ljeto bez parea'. Jednostavnim i učinkovitim savjetima Antonija pomaže mnogima da lakše dođu do željenih ciljeva i žive zdraviji život. Sama je sebi najbolji promotor i jedna je od rijetkih koja može svojim postupcima i trudom, uz pomoć priručnika i vježbanja, pokazati publici da nijedan cilj nije nedostižan.
'Draže mi je bilo biti iskrena oko toga nego nešto skrivati', rekla nam je u rujnu.
Ona je nakon ljetne stanke već krenula u pohod na ljeto 2023. bez parea. 'Ljeti se 'upropastim' pa se od jeseni moram početi vraćati na staro', dodala je.
Priručnik je doslovno doživio 'boom' diljem zemlje, a Antonija je za Story.hr otkrila očekuje li nas uskoro nastavak. 'Imam planove s 'Ljetom bez parea'. Da to podignem na višu razinu, ali o tome uskoro', kratko je prokomentirala.
Čuli smo da razmišlja o pokretanju kulinarskih radionica, a nama je dodatno pojasnila kako stoje stvari s tom idejom.
'Razmišljala sam zapravo da radim radionice, ne zato što si umišljam da znam kuhati, nego mislim da bi u neposrednom ženskom ili muškom druženju mogli lakše savladati neke trikove koje sam ja na težak način naučila na sebi i vidjeti da to nije bauk, da to nije teško i da se to može', rekla je.
Nikada nije bila osoba koja ne može bez mesa, upravo suprotno. Počela je eksperimentirati i učiti o drugačijim vrstama proteina, koji ne dolaze iz namirnica životinjskog porijekla, ali nije još 'full time' veganka.
'Kako mi je moja prijateljica Jasminka rekla da nije bitno da savršeno sve radimo, da je bitno napraviti barem mali pomak. Ja sam tako počela sve manje i manje jesti meso, ali mi nedostaje proteina pa tražim gdje ih naći. Ja sam oduvijek više bila od povrća. Daleko sam još od toga da sve životinjskog porijekla izbacim, ali borim se, polako.'
Antonija nam je rekla tada da proučava i isprobava jedan novi način pripreme jela za koji ćemo svi saznati na njenim društvenim mrežama.
'Ja baš pratim jednu ženu koja je smislila koncept sat vremena pripreme za pet večera u tjednu i isprobavam koliko je to praktično. Čim uočim da je, podijelit ću na svojim društvenim mrežama.'