POVODOM GODIŠNJICE SMRTI: Nana Nadarević objavila nikad viđenu fotku Mustafe Nadarevića i oduševila sve

Fotka na kojoj Nana i Mustafa Nadarević zagrljeni poziraju oduševila je tisuće njezinih pratitelja.

Instagram

Prošle su dvije godine otkad nas je napustio legendarni glumac Mustafa Nadarević. Tim povodom je njegova kći, Nana Nadarević, danas na Instagramu objavila nikad viđenu fotografiju s ocem.

Fotka na kojoj kći i otac zagrljeni poziraju oduševila je tisuće njezinih pratitelja. U opis fotografije Nana je stavila samo srdašca.

Inače, Nana je nedavno rodila djevojčicu kojoj su ona i partner Silvije Pleština dali ime Rumi. Podsjetimo, Mustafa Nadarević preminuo je 22. studenog 2020. u 78. godini života, nakon duge i teške borbe s karcinomom pluća.

Story arhiva 

O privatnom životu glumac nije mnogo govorio, a poznata je informacija da se vjenčao tri puta, a treću je suprugu izgubio tragično. Kćer Nađu dobio je u prvom braku, u drugom braku dina Ašu i drugu kćer Nanu.

Instagram 

Njegov sin Aša otišao je drukčijim putem od oca i posvetio se sportu, a u nedavnom je intervjuu otkrio da Mustafi nije bilo lako prihvatiti njegov izbor.

Screenshot (Youtube) 

Već 15 godina se bavi jiu jitsuom u kojem je ostvario velike uspjehe. Sad je svoje vještine odlučio upotrijebiti učeći polaznice tečaja samoobrane u Zagrebu.