'OVO SE DOGODI KAD KAŽEŠ SVOM MUŽU...': Iva Majoli otkrila što joj je suprug 'priredio' na Maldivima

Iva Majoli i njezin suprug Roberto Calegari uživaju na Maldivima, a bivša tenisačica je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s odmora.

Instagram

Naša najpoznatija tenisačica Iva Majoli i njezin novopečeni suprug, talijanski poduzetnik Roberto Calegari, ‘skoknuli’ su do Maldiva. Par boravi u Joali Being, jednom od najluksuznijih kompleksa na svijetu. Iva je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s odmora.

Instagram 

Na jednoj od fotki golupčići poziraju zagrljeni na pješčanoj plaži, dok je na drugoj Iva pozirala na ležaljci u moru te je nasmijala opisom.

Instagram 

Ovo se dogodi kad kažeš svom mužu: “Možeš li me lijepo fotkati?”. Ima netko gori od mene kad je u pitanju fotografiranje. Možete li uopće reći da sam ja na ovoj fotografiji? Ali i dalje ga volim’, napisala je i dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Instagram 

Podsjetimo, par se vjenčao početkom listopada. Majoli je za svoj poseban dan odabrala dugu bijelu haljinu s prorezom i 'V' izrezom koji je naglasio njezin dekolte. Odgovarajući sako s naglašenim ramenima i srebrnim detaljima kao na haljini dodatno je podigao modni odabir, a sve je iskombinirala uz srebrne štikle.

Instagram 

Iva je u nedavnom intervjuu za Story otkrila da se u Talijana zaljubila krajem prošle godine.

'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj.

Instagram 

'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini', objasnila je Iva.