ZVAO JU JE 10 PUTA NA DAN PA ZBOG NJE ABDICIRAO: Ljubavnica bivšeg kralja otkrila detalje petogodišnje seks afere

Bivša ljubavnica španjolskog kralja Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn otkrila je detalje njihove strastvene afere.

Profimedia

Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn svijetu je znana kao plavokosa bivša ljubavnica bivšeg španjolskog kralja Juana Carlosa I., a mnogi misle kako je odlučila do kraja života iskorištavati tu aferu kako bi na njoj zarađivala. Tako je sada iznijela nove detalje o njihovoj vezi u javnost, a vjerujemo kako oni kraljevskoj obitelji Španjolske nisu niti malo ugodni za čuti.

Naime, 58-godišnja danska poduzetnica otkrila je mnoge pikanterije u podcastu 'Corinna i kralj', a koji je bio dugo najavljivan te već mjesecima plijeni pažnju javnosti. Sada kada su prve epizode podcasta emitirane, znamo i zašto je tako – Corrina je u javnost iznijela niz sočnih pikanterija iz njezine petogodišnje veze s kraljem.

Podsjetimo se, afera Dankinje i kralja dovela je do toga da je on abdicirao te se odrekao titule kralja u korist svog sina. Uz aferu s Corrinom, saznalo se i da je bio uključen u 'pranje novca' i financijske malverzacije vezane uz poslovne veze njegove zemlje sa Saudijskom Arabijom.

Profimedia 

Corrina je sada potanko otkrila kako je kralj bio najveći zavodnik među aristokratima španjolskog kraljevskog dvora te je imao niz ljubavnica s kojima je varao kraljicu Sofiju koju je oženio davne 1962. godine.

Corrina je sada pak otkrila kako je znala za sve kraljeve prljave aferice s novcem, a zbog kojih i danas pliva u novcu i luksuzu – iako je daleko od Španjolske i svoje obitelji. On naime živi na privatnom otoku u blizini Abu Dhabija, a dom mu je luksuzna vila s golemim prekrasnim vrtovima. Njegova supruga Sofija je nakon svega ostala živjeti u Španjolskoj te i dalje služi Kruni.

Profimedia 

No, ono što dosad nismo znali je da je Corrina znala i za poseban kraljev skandal, a koji se tiče njegovog tajnog lova u državi Bocvani. Prema riječima ove kraljevske ljubavnice, sam Juan Carlos ju je poveo na to tajno putovanje, a cijelo vrijeme svog boravka tamo par se opijao. Nakon dana i dana pijančevanja, Corrini je kralj rekao da će se privatnim, državnim avionom vratiti u Madrid, a na kraju je ispalo da je cijelo putovanje isfinancirala sama država – odnosno, porezni platiše. To je bio početak otkrivanja njezine veze s kraljem, jer se ubrzo pročulo da je vladar išao na privatni odmor na račun građana, a onda se saznalo i u čijem društvu.

Profimedia 

Corrina se našla na udaru tabloida, a sada je rekla kako joj je bilo teško čitati novinske natpise o njoj te da se smatrala ugroženom. Indirektno su je mediji optuživali da je upravo ona kriva što je kralj bio zaokupljen neobuzdanim seksom, a ne svojim obiteljskim problemima – kojih je bilo mnogo.

Podsjetimo se, u tom se periodu njegov unuk slučajno nastrijelio zbog krivog rukovanja oružjem, a kada se vijest o ranjavanju pročula, kralja nigdje nije bilo – jer je putovao s Corrinom. U tom je periodu otkrila da i ju Juan Carlos vara te je bila jako povrijeđena. Iako je bila ljubavnica, boljela ju je izdaja, ali i 'razvlačenje' po tabloidima koji su neprestano blatili njezin lik i djelo. Kako je i sama majka, posebno se brinula kako će to pasti njezinoj djeci.

Veza s kraljem se raspala 2009., a dodatno je Corrini život zapaprila kraljica Sofija koja je davala sve od sebe ne bi li ju što gore prikazala u javnosti. Sada je rekla kako u konačnici smatra kralja 'beskičmenjakom' i 'smiješnim starcem' koji nije znao zaštiti ni sebe ni nju te da ne zna ni što je od njega očekivala.

Profimedia 

Inače je Corrina upoznala Juana u južnoj Španjolskoj na imanju La Garganta na lovačkoj zabavi Hugha Richarda Louisa, vojvode od Westminstera koji je uspješni poslovni čovjek i milijarder. Corrina, koja ima dvoje djece s njemačkim princem Casimirom Saynom-Wittgensteinom-Saynom, osvojila je španjolskog kralja jer je prekršila kraljevski protokol i ustala od stola prije nego što je on završio s jelom. Nakon druženja na imanju Carlos joj je slao cvijeće i ljubavna pisma svaki dan. Ubrzo se Corrina razvela od svog supruga Casimira i njezina veza s nekadašnjim kraljem je postajala sve intenzivnija.

Dodala je kako ju je šef španjolske tajne službe upozorio da riskira svoj život i svoje djece ako progovori o svom odnosu s kraljem. Zbog toga je pokrenuta istraga protiv Juana Carlosa početkom lipnja 2019.